Sportszemle — 2014/07/23 at 06:30

Sportszemle 2014.07.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Koncertekből akar pénzt szerezni az Arsenal

Az angol labdarúgó-bajnokságban legutóbb negyedik Arsenal még több pénzhez szeretne jutni koncertekből, s a brit legfelsőbb bírósághoz fordult annak érdekében, hogy évente több zenei rendezvénynek adhasson otthont stadionjában.

Miért sírt mindenki ezen a világbajnokságon?

A 2014-es labdarúgó-világbajnokságon nem egyszer láthattuk, hogy a játékosok elsírják magukat a pályán. Valóban volt itt minden: csalódás, váratlan kudarc és ugyanolyan meglepő siker. Az érzelmek olyan széles skáláján barangolhatott a szurkoló és a játékos, mint egy Puccini-operában, amely történetesen egy hónapig tartott. Matt Allen, a FourFourTwo újságírója a dolgok mögé nézett.

Amiben Nagy Viktor a mezőnyjátékosokat is lenyomja a vízilabda-Eb-n

A margitszigeti vízilabda-Európa-bajnokságon a csoportmeccsek befejeződtek, érdemes ezért néhány statisztikát alaposabban is megnézni. A góllövőlistán nincs magyar a legjobb tíz között, jóllehet a magyar csapat az egyetlen száz százalékos eddig a férfiak mezőnyében a tornán.

Parti a sakk (h)őskorából: Rapport „susztermattal” nyert

A susztermatt a kezdő sakkozók kedvenc „fegyvere” hasonszőrű ellenfeleikkel szemben. Matt négy lépésben: 1. e4 e5 2. Fc4 Hc6 3. Vh5 Hf6?? 4. Vxf7#. Tágabb értelemben minden néhány lépésben mattal végződő „támadást” is susztermattnak nevezhetünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lesújtó a Double Pass jelentése a hazai labdarúgó akadémiai rendszerről

A pozitív jelek mellett a formalizálás szükségességét emeli ki jelentésében a belga Double Pass cég, amely tizenöt magyarországi futballakadémia működéséről...

Close