Sportszemle — 2014/06/19 at 06:30

Sportszemle 2014.06.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Rektor lehet Mocsai LajosSajtóértesülések szerint a magyar férfi-kézilabdaválogatott szövetségi kapitánya lehet a megújuló Testnevelési Egyetem rektora.

Embedly Powered

via Hir24

F1: Schumacher már egyre többet van magánálA lausanne-i egyetemi kórház szóvivője, Darcy Christen elmondta, Michael Schumacher már egyre többször és egyre többet van magánál, de még hosszú út áll előtte, és az átszállítás nem jelenti azt, hogy az állapota jelentős mértékben javult volna az elmúlt hetekben. Közben a titkos átszállításról is kiszivárogtak részletek.

Embedly Powered

Döbbenetes káosz a vb helyszínénA Sao Pauló-i közlekedési dugó miatt autórádión hallgatta kedden a Brazília-Mexikó világbajnoki mérkőzést Pelé, a házigazdák legendás labdarúgója.

Embedly Powered

via Hir24

Az MTVA a helyszínről közvetíti az Osztrák NagydíjatA Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a helyszínről közvetíti a hétvégén a Forma-1-es Osztrák Nagydíjat, amelyet tíz év szünet után rendeznek meg újra a spielbergi Red Bull Ringen. Az MTVA szerdai közleményében emlékeztet arra, hogy 38 éve az osztrák F1-es futam volt az első, amelyet élőben láthatott a magyar közönség a televízióban.

Embedly Powered

Kézilabda: ősztől 14 csapatos lesz a férfibajnokságA Magyar Kézilabda-szövetség szakmai- és versenybizottsága véglegesítette a 2014-2015-ös bajnoki idény versenykiírását. A felnőtt női NB I lebonyolítása és létszáma (12 csapat) változatlan, míg a felnőtt férfi NB I-ben 14 csapat indul.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Még több pénzért teniszeznek Wimbedonban

Az All England Lawn Tennis Club [AELTC] bejelentette, hogy a Wimbledon Grand Slam tenisztorna összdíjazása 25 millió font [30,4 millió...

Close