Sportszemle — 2014/06/11 at 06:30

Sportszemle 2014.06.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kézilabda: új látványtervek a készülő Győr ArénárólÚj látványtervek kerültek fel a Győr Aréna hivatalos Facebook-oldalára. A januárban elkezdet, várhatóan októberben véget érő munkálatok természetesen javáb

Embedly Powered

1500 nevezőre számítanak a hétvégi keszthelyi futóversenyenMár az előnevezéskor rekordszámú indulóra számítanak az VII. Intersport Keszthelyi Kilométerek szervezői. A pünkösdi Balaton-parti utcai futóversenyen szombaton a gyermekek, vasárnap a felnőttek állhatnak rajthoz. A félmaratont, maratont fogyatékkal élők is teljesíthetik. „A tavalyi 1250 fős indulói létszámot várhatóan meg fogjuk dönteni, már az előnevezés finisében túl vagyunk az 1000 főn, 1140-nél járunk, a helyszínen még várhatóan további 300-an fognak regisztrálni.

Embedly Powered

Kézilabda-szövetség: miért volt fontosabb a lottósorolás a meccs végénél?A Magyar Kézilabda Szövetség magyarázatot vár az RTL Klubtól, amiért a csatorna vasárnap, a szlovénok elleni világbajnoki selejtezőn a rendes játékidő letelte előtt megszakította a közvetítést, így a szurkolók nem értesülhettek a találkozó végeredményéről.

Embedly Powered

via Hvg

Odavannak a magyar olimpiai bajnokért Sri LankánAhogyan már beszámoltunk róla, egy tavalyi kuvaiti “vendégjáték” alkalmával keresték meg először a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót az ázsiai ország pólószerelmesei. Két hétre hívták meg Gergőt és családját Sri Lankára, csütörtökön este el is utaztak.

Embedly Powered

via Hir24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportmarketing Újragondolva Meetup: Futball marketing

Hetedik alkalommal rendeztük meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amely során a futball marketing került a középpontba a nyári labdarúgó világbajnokság...

Close