Sportszemle — 2014/06/06 at 06:30

Sportszemle 2014.06.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Gyilkos a majdnem függőleges futásEgy jó futó négyszáz métert simán lefut 50 másodperc alatt, de még egy átlagember is túlvan rajta két perc alatt. Már ha síkon próbálkozik. A világ legkeményebb négyszáz méterén azonban nem is álmodozhat senki ilyen időről. A kulmi sírepülősáncon rendezett futóversenyen olykor szinte egy falat kell legyőzni és négykézláb mászni. Sőt inkább ez utóbbi technika az alkalmazott, sokan alig 100 métert tudnak valóban futva megtenni.

Embedly Powered

via Index

Platini nem bánná, ha újra szavaznának a 2022-es vb-rőlAz Európai Labdarúgó Szövetséget (UEFA) vezető Michel Platini szerint ha bebizonyosodnak a Katar elleni korrupciós vádak, akkor meg kell ismételni a 2022-es világbajnokság helyszínkijelölő szavazását.

Embedly Powered

via Hvg

Különleges ajánlattal állt elő az MLSZA Magyar Labdarúgó Szövetség – amint az a honlapján olvasható – akciót hirdet az átépítés előtt álló Puskás Ferenc Stadion utolsó válogatott találkozóját megelőzően. Ennek értelmében a kazahok elleni szombati meccsre megvásárolt jegyek érvényesek a szeptemberi Magyarország – Észak-Írország Eb-selejtezőre is.

Embedly Powered

via Hir24

Wáberer négyszázmillióval támogatja a BVSC pólósaitKét esztendőn át, évi 200 millió forint támogatást szándékoznak nyújtani a BVSC vízilabda-szakosztályának a Wáberer György érdekeltségébe tartozó vállalkozások együttesen a klub pólós életének sikeres működése és fejlesztése érdekében.

Embedly Powered

Ferencváros: a Groupama lehet a stadion névadójaA Nemzeti Sport értesülései szerint a Groupama Garancia Biztosító szeretne névszponzora lenni az új ferencvárosi stadionnak. A Ferencváros vezetői már korábban közölték, hogy a stadion nevét illetően még nem született végső döntés, elképzelhető, hogy egy bizonyos összegért értékesítik a létesítmény nevét. Korábban Dénes Ferenc sportközgazdász nyilatkozott arról, hogy évente 100 millió forintot is érhet a létesítmény névhasználati joga.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.06.05.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close