Sportszemle — 2014/05/29 at 11:04

Sportszemle 2014.05.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nagy László: Extra motivációval készülünk a Kiel ellenNagy László tizenkét sikeres évet követően 2012-ben tért haza Magyarországra, azzal a nem titkolt céllal, hogy a veszprémi férfi kézilabdacsapattal is felérjen a csúcsra. A kétszeres BL-győztes kapitány a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, nem elégszenek meg azzal, hogy bejutottak a Bajnokok Ligája kölni final fourjába, a hétvégén is szeretnének maradandót alkotni.

Embedly Powered

Ér-e annyit egy sportolónő, mint egy férfi?A teniszezőnők pénzdíjazása 2007 óta megegyezik a férfiakéval, de sokaknak éppen ez nem tetszik. A legtöbb sportág inkább a férfiak terepe, bár egy jó kézis vagy kosaras nő akár itthon is sokat kereshet, Hosszú Katinka pedig még a legsikeresebb férfit is lenyomta tavaly. Létezhet-e egyenlőség a sportban, és milyen feltételekkel?

Embedly Powered

via Origo
Sosem látott képek kerültek elő az AranycsapatrólAz ötvenes évek ismert sportfotográfusa, Kozák Lajos hagyatékából kerültek elő korábban sehol sem bemutatott képek a kor legismertebb labdarúgóiról. A spindoc.hu tájékozatása szerint az összecsavarodott filmtekercsekre a hagyatékot feldolgozó művészek leltek rá. A digitalizálás során derült ki: a képanyag csodálatos kincset képvisel.

Embedly Powered

Szégyelld magad, Giro!A hazai közönség előtt szereplő Stefano Pirazzi nyerte a Giro d’Italia olasz országúti kerékpáros körverseny szerdai, 17. szakaszát. Összetettben továbbra is a királyetapot megnyerő kolumbiai Nairo Quintana áll az élen, miközben a versenyzők és a sportvezetők forrongnak, hiszen a keddi botrány alapjaiban írta át az esélyeket.

Embedly Powered

via Origo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Te vennél Huaweit?

A kínai, okostelefonokat gyártó cégóriás elkötelezett szándéka, hogy rövid időn belül megduplázza piaci részesedését az Egyesült Királyságban, amihez egy kiváló...

Close