Sportszemle — 2014/05/16 at 06:30

Sportszemle 2014.05.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ilyen a verseny egy bringás feneke alólA Forma-1-ben már régóta bevett, hogy fedélzeti kamerákat is használnak a közvetítésekben. A kerékpársportban is ez a törekvés. Élőben egyelőre még nem megy, de már bringákra szerelt kamerákkal rögzítenek képeket. A Tour of Californián is tesztelik a bringás képrögzítést.

Embedly Powered

Női kézi: Bulatovics sosem feledi a budapesti BL-győzelmetKönnyen lehet, hogy a Győri Audi ETO KC utolsó tétmeccsét játssza a szezonban. A tét a bajnoki aranyérem, amelyért az elszánt FTC-Rail Cargo Hungariával otthon csatázik. A népligeti első összecsapás után 1–0 az állás a Győr javára, és a küzdelem az egyik fél második győzelméig tart. Katarina Bulatovics csak szép emlékeket őriz a győri időszakról, és három aranyéremmel a zsebében távozna.

Embedly Powered

Gera: Harmincon túl egyre könnyebb Angliában játszaniGera Zoltána a Csakfoci.hu-nak adott interjúban elmondta, egyelőre még nem tudja, maradhat-e a West Bromwich Albionnál, de szívesen focizna továbbra is Angliában, mert úgy érzi, pár jó éve még lehet, és a fizikai tesztek is ezt igazolják.

Embedly Powered

via Origo

A MOB szerint példaértékű az úszásfejlesztési program megvalósításaA Magyar Olimpiai Bizottság értékelése szerint a honi úszósport fejlesztési programjának megvalósítása, s ugyanígy a pénzek átlátható felhasználása példaként állítható a többi sportág elé. A MOB által kezdeményezett megbeszélésen Fábián László sportigazgató gratulált a Magyar Úszó Szövetség eddigi teljesítményéhez, mondván: mind a parton, mind a medencében remekelt a magyar úszósport.

Embedly Powered

Az Európa Liga-győztes indulhatna a BL-ben isJövőre BL-indulási joggal és növekvő pénzdíjakkal emelnék az Európa Liga rangját, mert egyes országokban nem veszik elég komolyan.

Embedly Powered

via Hvg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.05.15.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close