Sportszemle — 2014/05/15 at 06:30

Sportszemle 2014.05.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


MLSZ: az Újpest nem kapott UEFA-licencet, minden NB I-es megfeleltA Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elsőfokú licencadó bizottsága mindent rendben talált, így az NB I összes jelenlegi csapatának és az NB II feljutásra pályázó csapatainak – illetve a 7. Békéscsabának – megadta az UEFA/NB I, illetve az NB I-es licencet a 2014-15-ös bajnoki szezonra.  A kupadöntős Újpest nem kapott a kontinentális kupainduláshoz szükséges UEFA-licencet, a lila-fehérek méltányossági kérelemmel fordultak az európai szövetséghez ennek érdekében.

Embedly Powered

Érdekes szabálymódosítást tervez az UEFA

Az Európai Labdarúgó Szövetség a sérülést okozó játékos átmeneti kiállítását fogja javasolni a sportág szabályalkotó testületének (IFAB).

Embedly Powered

via Hir24

Már az Eb-selejtezőkre készül a női röplabda-válogatottHárom év szünet után csütörtöktől szombatig újra megrendezik a női röplabda Savaria Kupát, amellyel Jan de Brandt szövetségi kapitány együttese a jövő heti Európa-bajnoki selejtezőtornára készül fel.

Embedly Powered

A Guttmann-átokEgész Európában ismerik a Guttmann-átkot. Sőt, ma már egyre többen hisznek is benne. De miről is szól ez a „monda”, melytől a ma esti Európa-liga-döntőben megszabadulna a Benfica?

Embedly Powered

Budapestre érkeznek a sportfavágó világbajnokság legjobbjaiMájus 17-én Budapest lesz a helyszíne az egyik legizgalmasabb sportfavágó versenynek, a Champions Trophynak. A világ nyolc legjobb versenyzője küzd meg egymással, akik közt ott van Juhász István is. A Budai Vár Oroszlános Udvarában helyet kapó világdöntő igazi látványosság lesz.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.05.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close