Sportszemle — 2014/05/14 at 06:30

Sportszemle 2014.05.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kerékpárosok a rózsaszín birkák földjénÉszak-Írország nem nagyon bővelkedett világversenyekben. Idáig. A mögöttünk álló hétvégén a második legnagyobb kerékpárverseny, a Giro d’ Italia látogatott el hozzájuk három napra, a verseny Olaszországtól ilyen távol még sosem startolt. Hiába esett és fújt minden etapon, az írek így is imádták. Szilasi László ( velo.hu) írása.

Embedly Powered

Idén Székesfehérvár lesz a főváros atlétikábanAz első három Gyulai István-emlékversenyre, egyben Magyar Nagydíja a Puskás-stadionban érkeztek a világsztárok, idén viszont már Székesfehérvárra futnak, mégpedig július 8-án. Az országos bajnokságot ugyancsak a felújított Bregyó Sportközpontban rendezik meg augusztus 1. és 3. között.

Embedly Powered

via Mno

Janics jobban van, Mikének jó a sérójaA Szabó Gabriella, Vad Ninetta párosnak még lehet jövője, ha az Ausztráliából hazatért Csipes Tamarával nem megy jól Szabó Gabriella. A gerincműtéten átesett Douchev-Janics Natasa napról napra jobban van és a szegedi világkupa előtt egyre javul a megreformált magyar kajak-kenu sport helyzete is. Erről árulkodik az is, hogy a magyar szövetség közel negyedmilliárd forintért külföldi edzőtábort venne.

Embedly Powered

via Origo

Hemingway: Nem bújok ki a felelősség alólA futball és a huliganizmus nem szinonimák, a rasszizmus nem a jó focidrukker ismérve. George F. Hemingway, a kispesti klub tulajdonosa a SportKlub Dodzsem című műsorában elmondta, nem szabad kibújni a felelősség alól, fel kell lépni a rasszizmus ellen.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Megaüzlet olimpiáéknál!

Nagy meglepetésre a Nemzetközi Olimpiai Bizottság [NOB] szerdán bejelentette, hogy az NBCUniversal kiterjesztette a televíziós közvetítési jogokról szóló szerződést 2032-ig.

Close