Sportszemle — 2014/05/06 at 06:30

Sportszemle 2014.05.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Jövőre is Budapesten lehet a Final FourVetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke szerint az európai szövetség (EHF) vezetősége nagyon elégedett volt a női Bajnokok Ligája budapesti Final Fourjának rendezésével, valamint a Papp László Budapest Arénában tapasztalt hangulattal, és már tárgyalnak arról, hogy jövőre is a magyar főváros legyen a rendező.

Embedly Powered

UEFA: „Jogellenes a pénzügyi fair play szabályrendszere”Alkalmatlan és jogtalan rendszeren alapul az UEFA ama eljárása, amely szerint a túlköltekező klubokat szankcióval sújtják – állítja Jean-Louis Dupont belga ügyvéd, akinek a szavára azóta illik odafigyelni, hogy Jean-Marc Bosmant képviselve 1995-ben megreformálta az átigazolási piacot.

Embedly Powered

Pirelli: Idén nem kell négyszer kereket cserélni SpanyolországbanAz újításokkal készülő Forma-1-es alakulatok mellett a Pirelli emberei is izgatottan várják a Spanyol Nagydíjat, a barcelonai aszfaltcsík ugyanis komoly kihívást jelent az olasz cég munkatársai számára, természetesen a gumiabroncsok kopásának szokottnál magasabb mértéke miatt.

Embedly Powered

Idén is a szurkolók dönthetnek a legjobb játékosról és a legszebb gólrólA Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) június 2-án rendezi meg a RangAdó díjátadó gálát, amelyen a szezon legjobbjainak járó elismeréseket adják majd át. Az MLSZ hétfői közleménye szerint az idény legszebb góljáról, illetve arról, hogy ki kapja a legjobb játékosnak járó trófeát, idén is a szurkolók dönthetnek.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Jótékonyság a salakon

Ma veszi kezdetét a Mutua Madrid Open, ATP World Tour 1000 salakpályás verseny. Rafael Nadal és Iker Casillas egy jótékonysági...

Close