Sportszemle — 2014/04/29 at 06:30

Sportszemle 2014.04.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


DVSC: minden készen áll a csütörtöki stadionavatóraMinden készen áll a csütörtöki debreceni stadionavatóra, a Nagyerdei Stadion működtetésére aláírták az üzemeltetési szerződést az MSE Kft.-vel – jelentette be Kósa Lajos, Debrecen polgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

Embedly Powered

Hogyan tudott ilyen jó lenni a Veszprém?Hosszú évek hiábavaló próbálkozása után az MKB-MVM Veszprém végre túllépett a saját árnyékán, és bejutott a kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe. Carlos Ortegának komoly nyomás alatt kellett dolgoznia az idén, de tavaszra nemcsak játékban, hanem fejben is összeszedte a csapatát. A spanyol szakemberrel beszélgettünk.

Embedly Powered

via Origo
Felmentették a Barcelonát a Neymar-ügybenA Spanyol Labdarúgó Szövetség (LFP) Gazdasági Felügyelő Bizottsága felmentette a Barcelonát a Neymar leigazolása miatt felmerült vádak alól, és kijelentette, a vizsgálat során semmilyen szabálytalanságot nem talált. A Spanyol Legfelső Bíróság vizsgálata még nem zárult le.

Embedly Powered

via Origo
Alvest banánnal dobálták, evett belőle – videóA spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában rendezett Villarreal-Barcelona (2-3) mérkőzés, amelyen nem akármilyen jelenetnek lehettünk szemtanúi. A vendégek egyik szöglete előtt Dani Alvest, a katalánok jobbhátvédjét banánnal dobálták a hazai szurkolók, a brazil pedig köszönte szépen a „gondoskodást” és megízlelte a déli gyümölcsöt. „Tizenegy éve játszom Spanyolországban, és tizenegy éve ugyanaz történik.

Embedly Powered

Kitaszítaná az NBA a rasszista Clippers-tulajdonostSaját csapata, a Los Angeles Clippers játékosai némán tiltakoztak, míg az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) jelenlegi és korábbi sztárjai, többek között LeBron James, Kobe Bryant, Michael Jordan és Magic Johnson is felháborodottan reagáltak Donald Sterling klubtulajdonos rasszista szavaira.

Embedly Powered

via Origo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tovább zöldül a Nascar

Az észak-amerikai széria autó versenysorozat meghosszabbította a szerződését a használt olajak újrafeldolgozásával és újrafinomításával foglalkozó Safety-Kleen vállalattal.

Close