Sportszemle — 2014/04/14 at 06:30

Sportszemle 2014.04.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Majd Beckham megmondja nektek, mi a jóA futball-bajnokság lassan, de biztosan fejlődik az Egyesült Államokban, a sportág vezetői eltökéltek abban, hogy tíz éven belül elitligát hozzanak létre, ahol majd az akkori Ibrahimovicok és Messik játszanak. A Miamiban új csapatot építő, szabályok ellen lázadó David Beckham segítségével ugorhatják meg az első igazi akadályt.

Embedly Powered

Michelisz Norbert: sok információval gazdagodtunkA FIA Túraautó-világbajnokság idei első, új rendszerű időmérőjét bonyolították le a mai napon. A Zengő Motorsport pilótája, Michelisz Norbert a nyolcadik, míg az első három helyen az idén debütáló Citroen triója végzett Lopez, Muller, Loeb sorrendben.

Embedly Powered

Megint lázadnak a világfutball rendszere ellenHét éve küzd a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséggel a német negyedosztályú SV Wilhelmshaven, mert nem hajlandó elfogadni, hogy az éves költségvetése kétharmadát kifizesse nevelési költségtérítés címén. A játékos-szakszervezet közben teljes munkavállalói szabadságot harcolna ki a focistáknak. Jön az újabb Bosman-forradalom a futballban?

Embedly Powered

via Origo
A stadionok jóléti intézményekÉpülő arénák, kiosztott milliárdok, és két kérdés: mennyibe kerül egy stadion, és hogyan térül meg az ára? A sportközgazdász szerint talán soha és sehogy, de nem is ezért építik. Pedig aki használja, annak egy új stadion a márkaértékét is növelheti.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

King James, The Big Ticket, Joker – becenevekkel támad az NBA!

A Miami Heat és a Brooklyn Nets alapszakasz mérkőzésén debütált az NBA legújabb „nickname jersey” kezdeményezése. A két csapat játékosai...

Close