Sportszemle — 2014/04/08 at 06:30

Sportszemle 2014.04.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kézi: „Hajlamosak vagyunk 2-3. vonalbelinek vélni a szlovénokat”A magyar férfi kézilabda-válogatott két vereséget szenvedett Németországtól idegenben a világbajnoki selejtezőre való felkészülés során: előbb 28-24-re kikapott Oldenburgban, majd 31-24-re Lingenben. A találkozó után Marosi Lászlót, a nemzeti csapattal 1986-ban világbajnoki ezüstérmet nyerő átlövőt kértük fel értékelésre, aki szerint rendkívül hasznos volt a torna, ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy a vb-selejtezőn nehéz ellenfél vár a mieinkre.

Embedly Powered

Figo még jól járt a disznófejjelZsilettpengecsapda, állattetemek, vizelettel teli zacskók, halottgyalázás – a futballdrukkerek kreativitása nem ismer határokat, ha az ellenféllel akarnak kibabrálni. De legalább ilyen találékonynak bizonyulnak akkor is, ha a saját kutyájuk kölykére haragszanak. A legnagyobb szurkolói barbárságok.

Embedly Powered

via Origo
Sokkal több focidrukkernek kellene felállnia a tévé előlA jelenlegi 10-ről 40 százalékosra kellene növelni a jegybevételek arányát ahhoz, hogy a magyar első osztályú focikluboknak megérje a működés – derül ki a Napi Gazdaság cikkéből. Ezt többek között azzal lehetne elérni, ha a bázisdrukkerek a jelenlegi 1500 forint helyett 6000-t fizetnének a meccsekért.

Embedly Powered

via Hvg
Magyar gyerekek mehetnek a BL-döntőre„Riporter vagyok!” címmel országos pályázatot hirdet a „Foci a barátságért” projekt, melyben 12 és 14 év közötti fiatal újságíróknak egy társukkal, ifjúsági focistával vagy szurkolóval kell interjút készíteni a kezdeményezés alapelveiről: tradíció, béke, barátság, győzelem, egészség, egyenlőség, sportszerűség és elhivatottság.

Embedly Powered

via Hir24
Dombi Tibor önéletrajzi könyvet jelentet megNoha visszavonulásának pontos dátumát még nem tudja, Dombi Tibor eldöntötte: ha befejezi pályafutását,az Ulpius-ház könyvkiadó gondozásában könyvet jelentet meg.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tanár bácsi lesz Sir Alex!

A volt Manchester United menedzser és edzőmágus, Sir Alex Ferguson tanítani fog! A világ egyik legjobb egyeteme ajánlott fel neki...

Close