Sportszemle — 2014/04/01 at 06:30

Sportszemle 2014.04.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kétrészes dresszt kaptak a férfi pólósokA férfi vízilabda-válogatott nőkéhez hasonló kétrészes fürdőruhában készül az utolsó világliga-fordulóra. A játékosoknak azért kellett felsőt is húzniuk a martfűi edzőtáborban, hogy edzés közben tudják mérni a pulzusukat, írja az vlv.hu.

Embedly Powered

DVSC: nem érkezett ajánlat az új stadion üzemeltetéséreEredménytelen volt a DVSC-Teva új arénája, a Nagyerdei Stadion üzemeltetésére kiírt közbeszerzési pályázat. A cink.hu a kozbeszerzes.hu-n található közlemény alapján adott hírt az eredménytelen közbeszerzési eljárásról. A pályázatot a „Debreceni Nagyerdei Stadion teljeskörű üzemeltetési feladatainak ellátására” írták ki, 20 éves időtartamban.

Embedly Powered

Jó irányba halad a magyar raliAz országos ralibajnokság nyitófutamát, a Vredestein Miskolc Rallyt megnyerő Kazár Miklós szerint jó irányba indult el a magyar rali, és a WRC már a múlt.

Embedly Powered

via Origo
Olaszországban vívja a négyes döntőt a SzolnokAz olasz Reggio Emilia rendezi a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa négyes döntőjét, az április 25. és 27. között sorra kerülő tornának a Szolnoki Olaj révén magyar résztvevője is lesz. Az európai szövetség a honlapján tette közzé, hogy a Final Fournak a Reggio Emilia közelében lévő Bologna, abban is a PalaDozza nevű csarnok ad otthont.

Embedly Powered

Muszbek: zálogba verhették néhány Újpest-focista játékjogátMinimum 7-8 millió eurót Duchatelet már ráfizetett az Újpest csapatára Muszbek Mihály sportközgazdász szerint, aki valószínűsíti, hogy a köztartozások kifizetésére garanciát vállalt a belga tulajdonos, a a többi követelés fedezetéül pedig néhány futballista játékjogát bocsátották zálogba.

Embedly Powered

via Hvg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.03.31.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close