Sportszemle — 2014/03/31 at 06:30

Sportszemle 2014.03.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Fellázadtak az egyetemi sportolók, megváltoztathatják az amerikai sportotAz amerikai egyetemi sportolók helyzete gyökeresen változhat meg annak a szerdán született munkaügyi bírósági ítéletnek köszönhetően, amely nekik kedvez, hosszabb távon akár be is dőlhet az évtizedek óta működtetett rendszer.

Embedly Powered

„Nem lehet kellően dicsérni Alilovicot” – a főszereplők a Veszprém továbbjutásárólMegállíthatatlanul robogott a Veszprém a győzelem és a továbbjutás felé, amellyel a játékosok – a meccs előtt átadott hatalmas torta mellett – így is kedveskedtek és nagy örömet szereztek Nagy László édesanyjának, a születésnapos Ildikó asszonynak.

Embedly Powered

Hamilton rajt-cél győzelmet aratott MalajziábanA 29 éves, 2008-ban világbajnok versenyző pályafutása 23. diadalát aratta, s először nyert Sepangban. Kiválóan teljesített Nico Hülkenberg, a Force India ugyancsak német pilótája, aki csak a hajrában volt kénytelen átadni a negyedik helyet a ferraris Fernando Alonsónak. A rajtnál Hamilton tökéletesen jött el, megtartotta vezető pozícióját, miközben a második helyről startoló Vettelt Rosberg és Daniel Ricciardo (Red Bull) is megelőzte.

Embedly Powered

via Hir24
Magyarország nyerte a gombfoci-Eb-tA magyar csapat nyerte a Budafokon rendezett szektorlabda, közismertebb nevén gombfoci Európa-bajnokságot. A Szendrei Tibor, ifj. Farkas Gábor, Magyar Antal, Szathmáry Károly és Horváth Imre alkotta hazai válogatott a körmérkőzéseket követően az élen állt, így játszhatott a döntőben az alapszakaszban második helyezett szerbekkel, akiket 16-8-ra győzött le.

Embedly Powered

Videó: hihetetlen érzés, hogy babát várok – Kovács KatalinOlimpiai bajnok kajakosunk anyaként is versenyezne a riói olimpián, de a végső szót Luca mondja majd ki.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.03.28.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close