Sportszemle — 2014/03/20 at 06:30

Sportszemle 2014.03.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kellemes meglepetés volt Ocskay Gábornak a szezonElégedett a szezonnal Ocskay Gábor, az osztrák jégkorongligában (EBEL) érdekelt Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója. A jégkorongblog.hu-nak szerdán elmondta: az idény előtt nem tartotta realitásnak, hogy a csapat bejut a rájátszásba, a legjobb nyolc közé, hiszen egy átalakított, megfiatalított kerettel vágtak neki a bajnokságnak, és a költségvetésük a 12 klub között a 10-11. volt a sorban.

Embedly Powered

via Hir24

Lehangoló Ausztrál GP volt, de még korai lenne temetni az új F1-etEgyetlen futam telt el a 2014-es Formula-1-es idényből, és máris sokan temetni kezdték a szakágat. Nehéz elfogadni, hogy az idény első versenyét valaki csaknem félperces előnnyel nyerte meg, hogy az autók három másodperccel lassabbak voltak, mint tavaly, hogy a melbourne-i versenyen annyi esemény történt, mint egy átlagos Spanyol Nagydíjon, és még az autók hangja is mélyebb és halkabb a megszokottnál. Ám még korai lenne pálcát törni a sorozat újdonságai felett, és talán eljön az idő, amikor az lesz az általános, amit Valtteri Bottas művelt a Williamsszel.

Embedly Powered

Kamion-Eb: Kiss Norbert célja a bajnoki címA bajnoki cím megszerzéséért száll harcba Kiss Norbert, a kamion Európa-bajnokság magyar csapatának, az OXXO Energy Truck Race Teamnek a pilótája. Szerinte a stabil pontszerzés a legfőbb feltétele a végső sikernek.

Embedly Powered

300 millió forintos elismerés sportolóinknak

Tavaly a kolumbiai Caliban megrendezett nem olimpiai sportágak világjátékán remekül szerepeltek sportolóink, díjazásukat viszont még csak most szavazta meg a MOB.

Embedly Powered

via Hir24

Pénzbírsággal sújtották a Steauát magyarellenes megnyilvánulása miattPénzbírsággal sújtotta a román Hivatásos Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága szerdán a Steaua Bucurestit, amelynek szurkolói a hétvégi fordulóban rendezett bajnoki mérkőzésen magyarellenes szólamokat skandáltak – adta hírül szerdán a román Gazeta Sporturilor című sportújság.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Családbarát Mérkőzések az NB I-ben

Új irányt kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Sport TV közös Családbarát projektje. Eddig a klubok versenyeztek a Családbarát...

Close