Sportszemle — 2014/03/19 at 06:30

Sportszemle 2014.03.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Eltűntek Jakabos Zsuzsa izmaiA 2010-ben Európa-bajnok Jakabos Zsuzsanna vállát tavaly októberben műtötték meg, áprilisban újra versenyezni fog. „Úgy vagyok most, mint az a kislány, akinek az ugróiskolában az első kockába kell visszamennie, hogy újra próbálkozhasson. Erdélyi Gábor doktor a tatai klinikán alapos munkát végzett, mert a krónikussá vált gyulladásomtól és annak minden kellemetlen tünetétől megszabadított, ma már nem is érzek fájdalmat.”

Embedly Powered

Észtországi győzelmével EuroChallenge-elődöntős az OlajA Szolnoki Olaj Észtországban mind a négy negyedet megnyerve legyőzte a Tartu Rockot a férfi kosárlabda EuroChallenge negyeddöntőjének harmadik, a párharcról döntő mérkőzésén, így bejutott a sorozat elődöntőjébe, amelyben az orosz BC Triumph Ljuberci Moszkva Region lesz az ellenfele. A magyar csapatban Báder Márton és Justin Holiday 18-18 pontot szerzett, Lóránt Péter 15 pontja mellé 13 lepattanót jegyzett.

Embedly Powered

Támogatja a kormány a Székelyföldi Labdarúgó AkadémiátSzázmillió forintot csoportosít át a kormány a költségvetési tartalékból a Székelyföldi Labdarúgó Akadémia működésének támogatására. Az erről szóló kormányhatározat a keddi Magyar Közlönyben jelent meg.

Embedly Powered

via Hir24

Nem kapsz levegőt, aztán nem érzel semmitA 9. téli úszó-világbajnokságon, Rovaniemiben nincsenek olyan esélyeink, mint tavaly a Gyurta- és Hosszú-aranyakkal végződő barcelonai úszó-vb-n, de egy magyar azért lesz az 1240 induló között. Amikor a helyi egyetemen jogot tanító Petrétei Kristóf először merült 1-2 fokos vízbe, jajveszékelve menekült. Aztán kiderült, hogy épp a lappföldi székhelyen lesz a vb, őt pedig a keresztcsonttörése sem akadályozta meg abban, hogy felkészüljön rá.

Embedly Powered

via Origo

Hétszáz nevezőn túl az IRONMAN 70.3 Budapest!Csaknem öt hónap van még hátra az első magyarországi IRONMAN-viadal előtt, de máris több mint 700 egyéni nevezőt jegyez az 1.9 kilométer úszásból, 90.1 kilométer kerékpározásból és 21.1 kilométer futásból álló nemzetközi triatlonverseny. Ha egyben még nem vállalnád, hogy végigmész a budapesti esemény versenypályáján, váltóban is nevezhetsz, két vagy három fős csapatok is rajthoz állhatnak.

Embedly Powered

Vesztegetéssel nyert vb-rendezést Katar

A brit Telegraph kiderítette, hogy az arabok 2010-ben lefizették a FIFA akkori alelnökét, hogy végül Katarban legyen a 2022-es labdarúgó-világbajnokság.

Embedly Powered

via Hir24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.03.18.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close