Sportszemle — 2014/03/14 at 06:30

Sportszemle 2014.03.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


 

Újpest: zöld-fehér támogatás, az FTC ragaszkodik a derbikhezA Ferencváros labdarúgócsapatának vezetői közleményben fejezték ki reményüket azzal kapcsolatban, hogy az Újpest elleni rangadókra a jövőben is sor kerülhet. „Véleményünk szerint mindent el kell követni, hogy ez az európai top tízbe tartozó derbi az ősi riválisunk ellen újra és újra létrejöhessen” – áll a közleményben, melyet Kubatov Gábor, az FTC elnöke és Orosz Pál, a labdarúgó zrt. vezérigazgatója írt alá.

Embedly Powered

Huszonnégy ország 133 rg-se DebrecenbenMár zajlanak a hétvégén sorra kerülő ritmikus gimnasztika világkupa edzései a debreceni Főnix Csarnokban, ahol 24 ország 133 versenyzője méri össze tudását péntektől vasárnapig. Az esemény, valamint a vele egy időben és egy helyszínen zajló MTK Kupa elnevezésű junior viadal csütörtöki, Debrecenben tartott sajtótájékoztatóján Kovács Andrea versenyigazgató azt mondta, a versenynapokon délelőtt a juniorok, délután a felnőttek mutatják majd be gyakorlataikat.

Embedly Powered

Obama mellett a magyar vízilabdázó lányHát, persze, hogy mindenhol ott vagyunk! Legyen szó a Preziről vagy épp vízilabdáról. Nem is olyan régen Árvai Péternek adatott meg, hogy Barack Obamával beszélgessen, most egy másik magyar, egy hölgy járt a Fehér Házban. Nem véletlenül, ugyanis a University of Southern California egyetemi bajnok női vízilabdázójáról van szó.

Embedly Powered

via Hir24

F1: ezen a hétvégén ismét feldübörögnek a motorokA Forma-1-es Ausztrál Nagydíj pénteki második szabadedzésének sugárzásával rajtol el a közmédia idei F1-es közvetítéssorozata, melynek során nemcsak a magyar, hanem az osztrák futamot is a helyszínről közvetíti majd a stáb.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Interjú Dobor Dezső sportújságíróval a sikeres sportrendezvények titkairól

Dobor Dezső negyven évvel ezelőtt kezdte az újságíró szakmát. Kilenc olimpiáról tudósított és számtalan nagy sportesemény sajtófőnöke volt. Az interjúban...

Close