Sportszemle — 2014/03/04 at 06:30

Sportszemle 2014.03.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Laurencz: A Győr csak küszködik, Görbicz vasággyal együtt 20 kgA Digi Sport Reggeli Start című műsorában Laurencz László korábbi szövetségi kapitány beszélt női kézilabda-kupacsapatainkról. A szakember szerint a BL-ben négyes döntőbe jutó Győr egyelőre nagyon küszködik, de az, hogy így is győzni tud, bizonyítja, hogy jó együttes. Laurencz úgy véli, az, hogy EHF-kupában a Fehérvár, a KEK-ben a Ferencváros, a BL-ben pedig a Győr döntőbe jusson, jelenleg az álom kategóriája, de ez is előfordulhat.

Embedly Powered

Miklós Edit újabb csodás bravúrja: 5. a vk-nA szocsi olimpián 7. helyen végzett Miklós Edit tovább javította saját rekordját a világkupában, Crans-Montanában ugyanis az ötödik helyen zárt a női lesiklásban. A szombati ködös idő után vasárnap végül meg tudták tartani a futamot, melynek mezőnyében ott volt például a Szocsiban két aranyat nyerő szlovén Tina Maze és az egy-egy aranyat és ezüstöt szerző Anna Fenninger.

Embedly Powered

Egyéves eltiltást ért a Fair Play-díjas cselekedetSegítőkészségét a pénztárcája is bánta Manuel Machata német bobosnak, akinek a versenybobját kölcsönbe ingyen megkapó orosz Vlagyimir Zubkov két aranyérmet is nyert a februári szocsi téli olimpián. Az amúgy fair play díjas cselekedetet a legkevésbé sem méltányolta a német sportági szövetség, amely ötezer eurós büntetéssel, továbbá egy évre szóló versenyzési tilalommal sújtotta Machatát.

Embedly Powered

via Origo

Kizárják-e a focivébéről Oroszországot?Bár adná magát, hogy az orosz futball-válogatottat ugyanúgy eltiltsák a nyári brazíliai vébéről, ahogyan 1992-ben a jugoszlávokkal tették, a FIFA egyelőre nem spekulál a szankciókon.

Embedly Powered

via Hvg

Nem irreális az olimpiai álom az IIHF női bizottságának magyar elnöke szerintNem tartja irreálisnak Kolbenheyer Zsuzsanna, a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) női bizottságának elnöke, hogy a magyar női válogatott kijusson a 2018-as pjongcsangi olimpiára. A magyar szövetség honlapjának elmondta: a szocsi téli játékokra a japán csapat úgy jutott ki, hogy másfél évet szánt a programjára, és a keret minden hónapban egy hetet együtt töltött.

Embedly Powered

Ebben a stadionban fogadjuk a dánokatMájusban Debrecenben rendezik meg a Magyarország – Dánia felkészülési mérkőzést. A DVSC-TEVA otthonául szolgáló, új stadion építése már a célegyenesben jár.

Embedly Powered

via Hir24
A nyugdíjas Jordan többet ér a játékosnálMichael Jordan utoljára 2003. április 16-án játszott utoljára profi mérkőzést, mégis mindössze egy sportoló van, aki többet keresett nála 2013-ban, méghozzá Floyd Mayweather – derül ki a Forbes listájából, melyen a legjobban kereső visszavonult sportolókat veszik sorra.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Stadiontechnológia

Egy kreált szó, ami Magyarországon még soha nem volt aktuálisabb, mint most. Vajon ismerik ezt a kifejezést korunk nagy épít(ett)ői, s...

Close