Sportszemle — 2014/02/24 at 06:30

Sportszemle 2014.02.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ez az egyik legnagyobb magyar siker az olimpián!Történelmi sportsikernek is örülhettünk a 2014-es szocsi téli olimpián, miután Miklós Edit minden idők legjobb magyar alpesi sí eredményét érte el (hetedik lett lesiklásban), a női gyorskorcsolya váltónk pedig pontszerző lett. Ám a komoly eredményeket elért sportolóinkon túl, más területen is büszkélkedhetünk hatalmas magyar sikerrel a ma záruló, Szocsiban lezajlott téli olimpián. A nyitó és egyben záró ceremóniáknak is helyszínt adó stadion tetőszerkezetét ugyanis egy magyar mérnöknek, Kocsis András Balázsnak is köszönhetik a nézők és versenyzők.

Embedly Powered

Egyre nagyobb az űr a Mercedes és riválisai közöttA Jerezi teszt után Bahreinben nemhogy csökkent, tovább nőtt az űr a Mercedes és a másik két motorszállító, a Ferrari és a Renault között. A stuttgartiak téli össztermése kilométerekben már a Ferrarihoz képest is több mint a kétszerese, és a Mercedes gyári csapata már ott tart, hogy autója sebességét is próbára tehette – ebből kiderült, hogy az idei autók nem is lesznek olyan lassúak, mint Jerez után gondoltuk. Csak amiatt kell izgulni, hogy egymáshoz képest mit tudnak majd.

Embedly Powered

A románok innen nem tudnak nem továbbjutniCsank János viszonylag szerencsésnek tartja a magyar válogatottat az Eb-selejtezők kisorsolása után, de a románok jelenléte így is nyugtalanítja. Buzánszky Jenőnek is a bukaresti pofon kezdett fájni a sorsolás után, Selymes Tibor a legjobb csoportnak tartja a miénket, Pintér Attila viszont nem volt hajlandó foglalkozni az ellenfelekkel. A románokat irányító Victor Piturca a tavalyi 3-0 ellenére egyenrangú ellenfélként kezeli Dzsudzsákékat, két korábbi román válogatott viszont máris tutita veszi a továbbjutást.

Embedly Powered

via Origo
Szellő, a világverő nehézsúlyú bárki ellen kiállnaSzellő Imrét megbecsülik Milánóban, rettegett alakja a nehézsúlynak Szellő Imre alapító tagja a WSB-nek, és biztos benne, hogy a félprofi ligából kivívja a kvalifikációt a riói olimpiára. 30 évesen nem fél senkitől, bárki ellen kiállna.

Embedly Powered

via Mno
Íme, az eredményközlés forradalmaA szocsi téli olimpián a Bolsoj Ice Dome nevű hatalmas sportcsarnok tetején már könnyen meg lehet oldani, hogy a résztvevő csapatok meccsének állásáról az is értesüljön, aki esetleg repülőn ül, vagy egy másik csarnok másik versenyére indul.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.02.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close