Sportszemle — 2014/02/06 at 06:30

Sportszemle 2014.02.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az NBA ugrás volt az ismeretlenbeEddig csak egyetlen magyar tört be az amerikai profi kosarasok közé. Dávid Kornél tizenöt évvel ezelőtt, 1999. február 5-én játszotta élete első bajnoki mérkőzését a Chicago Bullsban. A ma már NBA-játékosügynökként is dolgozó kosaras nem tudott megragadni az amerikai ligában, de hiába voltak itthon fanyalgók, büszke rá, hogy kipróbálhatta magát a legerősebb bajnokságban.

Embedly Powered

III/III-as ügynök volt Nyilasiék vébéválogatottjábanAz egyik játékos, Kereki Zoltán folyamatosan jelentett a Fazekas László, Nyilasi Tibor és Törőcsik András nevével fémjelzett magyar válogatottról az 1978-as argentínai világbajnokságon – írja a Bors. A napilap úgy tudja, hogy a focista a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság III/III. osztályának titkos megbízottja volt, Kőszegi fedőnéven dolgozott.

Embedly Powered

via Origo

Az ősi rivális szerbek is jönnek a Volvo KupáraA világbajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott mellett Németország és az Egyesült Államok legjobbjai, valamint az ősi rivális szerb csapat vesz részt az idei Volvo Kupán, amelynek péntektől vasárnapig Szolnok ad otthont. Benedek Tibor szövetségi kapitány a szerdai sajtónyilvános edzést követő budapesti sajtótájékoztatón elmondta, hogy a tavalyi győzelem után az idei tornára nehezebb ellenfeleket szeretett volna.

Embedly Powered

Farkas Norbert:Minden igényt kielégítőnek tartják a magyar versenyzők a pénteken kezdődő szocsi téli ötkarikás játékok hegyi olimpiai faluját.

Embedly Powered

Szocsi: nem is olyan tragikus a helyzetElöntötte a panaszáradat a nemzetközi sajtót a szocsi téli olimpia miatt, az elsők között megérkezett újságírók és sportolók a szállodai szobákra, a vécékre, a kóbor kutyákra panaszkodtak. Az összkép viszont mégsem annyira tragikus egy vezető amerikai tévétársaság helyszínen dolgozó magyar alkalmazottja szerint, aki úgy véli, a negatív hírverés nem adja vissza a valós képet.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kempo világbajnokság Budapesten

Az elmúlt évekhez hasonlóan, 2014-ben több világversenynek is otthont ad Magyarország, ezek között - kicsit elbújva, mert pl. a Nemzeti...

Close