Sportszemle — 2014/02/05 at 06:30

Sportszemle 2014.02.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Erdei grúz ellenféllel bokszol KecskemétenErdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok a grúz Salva Jomardasvilivel küzd majd meg március 8-án Kecskeméten a Boksz Világszervezet (WBO) Európa-bajnoki címéért. A 39 éves bokszoló menedzsmentjének, a Felix Promotionnek keddi közleménye szerint Jomardasvili eddigi pályafutása során 36 győzelmet aratott, ebből 27-szer kiütéssel nyert, s hatszor kapott ki.

Embedly Powered

Világrekordot dönthetett az óriáshullámonA brit Andrew Cotton szörfös világrekordot dönthetett a napokban a portugál Nazare falu partjainál, ahol egy több mint huszonnégy méteres hullámot talált. A rekord egyelőre hitelesítésre vár, ha ez megtörténik, akkor 24,3 méterrel övé lesz az új csúcs, megelőzve Garrett McNamara 23,7 méteres rekordját.

Embedly Powered

Bohózatba fulladt a kukoricakirály belépőjeA Leeds United menedzserét egy nap alatt kirúgták, majd visszavették, miután a jelenlegi és a jövőbeni tulajdonos is tagadta, hogy kirúgta volna. Hogy fordulhatott elő ez az egyik legnépszerűbb angol klubcsapattal, és egyáltalán hogy kerülnek olaszok Leedsbe? Az ügyben csak az biztos, hogy semmi sem biztos.

Embedly Powered

via Origo
Fotók: bejött a magyaroknak a hegyi olimpiai falu, bár joghurt nincsA magyar versenyzők szerint minden igényt kielégít a hegyi olimpiai falu Szocsiban. A 16 fős magyar csapatból a három alpesi síző szálláshelye lesz ez a központ. Farkas Norbert és Berecz Anna már elfoglalta a szobáját, Miklós Edit pedig várhatóan kedd este érkezik meg. Mindkét sportoló lenyűgözőnek nevezte az olimpia falut, amelyet havas hegycsúcsok vesznek körül.

Embedly Powered

via Hvg
Majdnem 10 milliárd forint jut az öttusa fejlesztéséreA Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) 9,5 milliárd forintos állami támogatást kap 2020-ig sportágfejlesztésre. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár a Nemzeti Lovardában tartott keddi sajtótájékoztatón a hosszú távú fejlesztés pénzügyi hátterének bejelentése mellett elmondta azt is, hogy az MÖSZ az első szakaszban, ez év júniusának végéig 741 millió forintos állami támogatásban részesül mint a 16 kiemelt sportág egyike.

Embedly Powered

via Hir24

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Super Bowl 2014 reklámspotok

Ha Super Bowl, akkor reklámok. Legalábbis a sportmarketingre fogékonyaknak biztosan ez ugrik be elsőre.

Close