Sportszemle — 2014/01/27 at 06:30

Sportszemle 2014.01.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


DVSC: lenyűgöző a behavazott, kivilágított stadion – fotókDebrecenben megtartották az épülő Nagyerdei Stadion első teljes világításpróbáját – a 216 lámpatest megvilágította aréna lenyűgöző látványt nyújt a hóban. A dehir.hu beszámolója szerint a székek február első hetében érkeznek meg, a létesítmény megnyitását májusra tervezik – a Bp. Honvéd és az Újpest elleni rangadókat így már új otthonában játszhatná a DVSC-Teva.

Embedly Powered

Szlovénia jön a vb-ért a férfi kéziseknekKisorsolták a 2015-ös katari kézilabda-világbajnokság európai pótselejtezőit, a magyar férfi válogatott a második kalap egyik legnehezebb csapatát, Szlovéniát kapta. A szlovénok a legutóbbi világbajnokságon a negyedik helyen végeztek, csoportjukat megnyerték, a lengyeleket, a dél-koreaiakat és szerbeket is verték. Az elődöntőben a spanyoloktól kaptak ki négy góllal, a bronzmeccsen a horvátok győzték le őket 31-26-ra. A dániai Eb-re nem jutottak ki.

Embedly Powered

Magyaros botrány az olimpia előttA Magyar Síszövetség saját szabályzatával ellentétesnek és botrányosnak nevezte az olimpiai kvótakiosztást Salgótarján alpolgármestere. Fenyvesi Gábor (Fidesz-KDNP) szombaton rendkívüli sajtótájékoztatón bejelentette: ügyészséghez fordul, amennyiben a Magyar Olimpiai Bizottság hétfői közgyűlésén nem biztosít helyet a Szocsiba készülő csapatban a sífutó Papp Ildikónak.

Embedly Powered

via Origo

Mikor történik már valami?Vajon a magyar labdarúgás vezetése mikor dönt úgy, hogy felülvizsgálja egy csapat liszenszét? Mert az látható, hogy vannak csapatok, ahol nem teljesítik a szabályokat. Most például Rajczi Péter mondta el, hogy csapattársainak több alkalommal adott kölcsönt, hogy azok kifizessék albérletüket, vagy ami ennél is durvább, hogy enni tudjanak. Mégsem történik semmi.

Embedly Powered

Milliók nézik a francia biliárdos trükkjeitNéhány nap alatt csaknem kétmillió YouTube-megtekintésnél jár az a videó, amin Florian Kohler mutat be trükkös biliárdlökéseket. A biliárdosok, sznúkeresek, karamboljátékosok régóta szórakoztatják trickshotokkal a közönséget, a műfajnak külön világbajnoksága is van, de amit ez a 25 éves francia tud, azt érdemes megnézni.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Sacramento Kings elfogadja a Bitcoint fizetőeszközként

Az NBA-ben szereplő csapat az első professzionális sportklub, amelyiknél fizetni lehet az egyre nagyobb népszerűségre szert tevő online pénzzel, a...

Close