Sportszemle — 2014/01/23 at 06:30

Sportszemle 2014.01.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Egyszerű: 225 milliárd forint 67 jó tippértElképesztő ötlettel állt elő a világ 4. leggazdagabb embere, a 83 éves Warren Buffett, aki kerek 1 milliárd dollárt (nagyjából 225 milliárd forint) kínál annak a szerencsésnek, aki mind a 67 meccset jól tippeli meg az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság március 18-án induló rájátszásában. Hogy erre mekkora az esély, arról megoszlanak a vélemények.

Embedly Powered

A legmodernebb eszközök segítik a magyar úszókatA kormányzati támogatásnak köszönhetően többek között az edzések utáni regenerációt szolgáló jégkádak, a mélyhátizmokat masszírozó speciális gépek, továbbá egy edzőpartnerként szolgáló programozható berendezés beszerzésére is lehetősége nyílt a Magyar Úszó Szövetségnek (MÚSZ).

Embedly Powered

Eladatlan jegyekkel küzdenek SzocsibanKevesebb, mint három héttel a téli olimpia megnyitója előtt még 330 ezer jegy eladásra vár, nemcsak a borsos árak, de a terrorfenyegetettség okozta biztonsági kérdések miatt is. A szervezőbizottság azonban cseppet sem borúlátó, közleménye szerint semmi probléma nincsen a jegyértékesítés körül.

Embedly Powered

via Origo

Van, amiben vezetjük az európai futball ranglistátMeglepő? A Szombathelyi Haladás vezeti az európai klubok listáját. De miben is? Érdekes tanulmányt tett közzé a CIES Football Observatory.

Embedly Powered

via Hir24

2017-re új központot kaphatnak a tornászok és a kerékpárosokVárhatóan 2017 elejére készülhet el a Nemzeti Olimpiai Központhoz tartozó Millenáris Velodrom, amely a kerékpár- és tornasport új budapesti központja lesz. A tervpályázat eredményét szerdán hirdették ki: a Váncza Művek Építészeti Műterem Bt. nyert. Vígh László, a kiemelt sportlétesítmények fejlesztéséért felelős kormánybiztos azt mondta: a közbeszerzés és tervezés után a remények szerint jövő év elején el lehet kezdeni a beruházást.

Embedly Powered

via Hvg

Elkezdődött a bundaper tárgyalásaMegkezdődött a milliárdos nagyságrendű nemzetközi sportfogadási csalássorozat büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken szerdán. A 12 vádlott között van K. Zoltán, L. Mátyás és több más volt élvonalbeli, illetve utánpótlás labdarúgó, valamint Cs. János, M. Tamás és S. Krisztián volt futballbíró. Továbbá egy szingapúri állampolgár, az ügyészség szerint a nemzetközi bűnszervezet vezetője, aki az első tárgyaláson nem vett részt; sajtóhírek szerint hazájában tartják fogva.

Embedly Powered

MOB: Kamu volt a terrorfenyegetésNem valós az a terrorfenyegetés, amelyet a MOB és más országok olimpiai bizottsága kapott a közelgő szocsi játékok előtt. Nagy Zsigmond, a Magyar Olimpiai Bizottság nemzetközi igazgatója az MTI-nek azt mondta, a MOB e-mail címére érkezett fenyegető üzenetet a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál és a szocsi szervezőbizottságnál is elemezték.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez történt 2013-ban, ami 2014-et és a jövőt is meghatározhatja a sportjogban

A 2013-as jogi ügyekből összegyűjtöttem néhány olyat, amelyek a 2014-re is átnyúlnak, és a sport jövőjét meghatározóan átformálhatják. Lássuk többke...

Close