Sportszemle — 2014/01/21 at 06:30

Sportszemle 2014.01.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Blatternek máris akadt kihívójaA francia Jerome Champagne hétfőn bejelentette, hogy 2015-ben indul a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjáért. A londoni nemzetközi sajtótájékoztatóján közölte: jelenleg ő az egyetlen kandidáló, hiszen a mostani elnök, Joseph Blatter is csak később közli majd, mik a szándékai, így aztán nem is lehet arról beszélni, hogy valaki ellen verseng.

Embedly Powered

Épül-szépül az új Fradi-stadionAz “Új Albert Stadion” Facebook-oldal friss fotóin mutatta be az épülő aréna jelenleg zajló munkálatait. A szerkezeti munkák mellett készülőben vannak az ülések, a jegypénztár (4. kép) és a büfé (5. kép) is. Íme, a friss fotók!

Embedly Powered

Jön az okosütő a teniszbenMini elektronikus érzékelő teszi “okossá” a teniszütőt: a játékosok az ütőre szerelt műszerrel elemezhetik játék közben az ütéseiket – adott hírt a Sony új fejlesztéséről.

Embedly Powered

Megjelenhet a Dacia a Forma-1-benA Dacia 2015-től lehet ott a száguldó cirkuszban. Az olasz Omnicorse arról ír, hogy Colin Kolles a háttérben azon dolgozik, hogy a román márka szerepet vállaljon az F1-ben és beálljon az egykori csapatfőnök projektje mögé – olvasható az F1-live.hu-n. Ecclestone azonban két csapatról beszélt, de a brit elmondása szerint egyik sem kapcsolódik egy autógyártóhoz.

Embedly Powered

via Hir24

A MOB 11,6 milliárd forintból gazdálkodhat idénA Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) 11,613 milliárd forinttal gazdálkodhat a 2014-es esztendőben – derült ki a szervezet hétfőn tartott elnökségi ülésén. A MOB tájékoztatása szerint a testület által megtárgyalt költségvetést még el kell fogadnia jövő hétfőn a közgyűlésnek, amely akkor a szocsi téli olimpiára utazó magyar csapat összetételét is jóváhagyja.

Embedly Powered

Anelka antiszemita kézmozdulata miatt távozik a WBA-főszponzorNicolas Anelkának, a West Bromwich Albion labdarúgójának állítólagos antiszemita kézmozdulata miatt távozik a birminghami klub főszponzora. A Zoopla cég hétfőn közölte, hogy az idény végén, májusban beszünteti a Gera Zoltánt is alkalmazó West Bromwich Albion támogatását.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Utózöngék Londonban

Egy olimpia hatalmas lökést képes adni a rendező város, a rendező ország gazdasága számára. Ez nem történt másként Londonban sem,...

Close