Sportszemle — 2014/01/16 at 06:30

Sportszemle 2014.01.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Erdei nem vonul vissza, márciusban bokszolErdei Zsolt szerda délelőtti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a január 31-ére tervezett mérkőzését ugyan lemondta, de nem hagy fel a bokszolással. Március nyolcadikán, Kecskeméten lép ringbe, a meccsre ellenfele – aki egyébként külföldi lesz – még nincs, de pár nap múlva lesz. A mérkőzés tétje az egyik nagy szervezet, a WBO Európa-bajnoki félnehézsúlyú öve lesz.

Embedly Powered

Betört a kirakat Kassai mögöttBede Ferenc korábbi játékvezető szerint azért nem utazhat Kassai Viktor a brazíliai világbajnokságra, mert az MLSZ Játékvezetői Bizottsága nem menedzseli megfelelően a magyar bírókat. A szövetségnél azonban azt mondják, csupán arról van szó, hogy a FIFA kicserélte a mezőnyt, a 2011-ben az év játékvezetőjének választott Kassai mellett számos más sztárbíró is otthonról nézi majd a vébét.

Embedly Powered

via Origo
UNICEF: sokszor bántalmazzák a gyerekeket a sportbanA nemzetközi jogvédő szervezet Magyar Bizottsága kutatást végzett a sport és a gyermekek kapcsolatáról, a fizikai és szexuális erőszak jelenlétét középpontba állítva. Súlyos eredmények születtek.

Embedly Powered

via Hir24
Sebestyén is korcsolyázott a látványos megnyitónA műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság megnyitó ünnepsége a budapesti Syma Csarnokban 2014. január 15-én.

Embedly Powered

Czene a szabadidősport-tagozat vezetőjeA Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szabadidősportért felelős tagozata Czene Attilát választotta a testület vezetőjévé.

Embedly Powered

Egy focirajongó életének álmát valósította meg a Class FM és a FourFourTwoA Class FM élő adásában sírta el magát egy érett férfi, amikor megtudta, hogy tízezer SMS-küldő közül ő nyerte meg a brazil Ronaldo, Zidane és a friss aranylabdás Ronaldo aláírásával ellátott Real Madrid mezt, melyet a FourFourTwo főszerkesztője, Szöllősi György hozott az Aranylabda-gáláról.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.01.15.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close