Sportszemle — 2014/01/10 at 06:30

Sportszemle 2014.01.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


-38: ennél hidegebb maraton tényleg nincsA szibériai Borisz Fjodorov az új évet maratonfutással kezdte. Mínusz 38 fokban teljesítette a távot, de túl melegnek találta az időt, legközelebb már mínusz 50-60 fokban futna. Teljesítménye minden valószínűség szerint így is rekord, soha korábban nem futottak ilyen hidegben 42,195 kilométert.

Embedly Powered

Africa Race: elfogyott az erőAz Africa Race nyolcadik napja felemás volt a magyaroknak: Szalay Balázs motorgondok miatt nem tudta teljesíteni a távot, a kamionos Kovács Miklós ezzel szemben szenzációs volt: nyert a kamionosok között, és az autós mezőnyben is a harmadik leggyorsabb volt!

Embedly Powered

Mi ez a sok sötét felhő a kéziválogatott felett?Úgy tűnik, a magyar férfi kézilabda-válogatott lesz a dániai Európa-bajnokság sötét lova, mert a szövetség az 1-8. hely valamelyikét tűzte ki célul, Mocsai Lajos viszont kimondottan pesszimista képet festett a csapat felkészüléséről és esélyeiről. A szövetségi kapitány kiakadt arra is, hogy van, aki fiatalítást követel.

Embedly Powered

via Origo

Már új úton lehet biciklizni a Fertő tó körülBefejezték a Fertő tó menti, körülbelül 21 kilométer hosszú kerékpárút-hálózat korszerűsítését. A felújításhoz 450 millió forintot biztosított a kormány, és az út most már felveszi a versenyt az osztrák kerékpárutakkal – mondta Reisch Gábor, a nemzeti park igazgatója csütörtökön.

Embedly Powered

via Hvg

Rapport: Harcias stílussal a világelit ellenÉlete legnehezebb versenye vár Rapport Richárdra (2691 Élő-pont), hiszen a sakkozó Wijk aan Zee-ben szerepel szombattól a világ legrangosabb versenyének tartott Tata Steel Chess A csoportjában. A fiatal tehetség ráadásul ezúttal már az A csoportba kapott meghívást, vagyis a világ legerősebb sakkozóival ül asztalhoz.

Embedly Powered

napilapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kamerát fel és indulhat az edzés!

Az FC Porto idei első edzése 10 ezer néző előtt zajlott. A tréning különlegességét mégsem a fanatikusok irigylésre méltó száma...

Close