Sportszemle — 2013/12/21 at 06:30

Sportszemle 2013.12.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ilyen gazdag még nem volt a magyar sportSoha nem vándorolt még annyi a pénz a magyar sportba, mint amennyi 2014-től fog. A költségvetésben a kormány összesen 168,6 milliárd forintot szignózott sport- és szabadidős tevékenységekre, szolgáltatásokra. Annak megértéséhez, hogy a sportszervezeteknek, szövetségeknek, mit is jelent ez az összeg, álljon itt a tavalyi sporttámogatás, ami százmilliárddal kevesebb (69,2 milliárd), illetve az idei, ami 73,4 milliárd forint volt.

Embedly Powered

Matthäus is érezte, hogy Szász Kitti a legjobbSzász Kitti esélyeshez méltóan megnyerte a Budapesten rendezett freestyle futball Európa-bajnokságot. Kovács Péter bronzmeccsén a zsűri hibájából ráadásra került sor, amelyben a volt magyar világbajnok alulmaradt, így negyedik lett. A nagyon jó hangulatú viadalon a magyar versenyző – aki szeptemberben megvédte címét a Red Bull Street Style-on, amely a sportág nem hivatalos világbajnokságának számít – az olasz Laura Biondót és a szlovák Lucia Kevickát megelőzve végzett az élen.

Embedly Powered

via Origo
Január 5-én avatják fel a bajnoki címvédő Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapatának felújított csarnokát. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése A klub honlapjának tájékoztatása szerint a kibővített Vodafone Sportcentrumot a Körmend elleni bajnokin vehetik birtokukba először a szurkolók. A csapat még az idén visszaköltözhet megújult otthonába, jövő héttől már ott vezényelheti az edzéseket Carlos Frade.

Embedly Powered

Hajdu János kudarcot vallottNem tud kiemelkedő teljesítményt mondani, mert bár Görbicz jó volt, de világklasszisként ennél többre képes; Tomori meg sem közelítette önmagát, kapusaink pedig messze voltak Pálinger korábbi bravúrjaitól.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportcsillagok Gálaestje 2013

December 19-én tartották a magyar élsport idei legnagyobb rendezvényét a Syma Csarnokban.  A Sportcsillagok Gálaestjén derült ki, hogy ki lett...

Close