Sportszemle — 2013/12/18 at 06:30

Sportszemle 2013.12.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Állami pénzzel tömik a Realt és a Barcát? Vizsgálódik az EUAz Európai Unió vizsgálatot kezdeményez hét spanyol labdarúgóklubbal, köztük a két óriással, a Real Madriddal és a Barcelonával szemben, mert azok a gyanú szerint jogellenes állami támogatásokban részesültek.

Embedly Powered

Amiben a magyarok elsők lesznek a 2014-es kézi-Eb-nA januári dániai kézilabda-Európa-bajnokságon a magyar csapat lesz a legrutinosabb. Kiszámolták ugyanis, hogy a jelenlegi keretből a magyarok 2268 válogatott mérkőzést játszottak eddig, a velük azonos csoportban szereplő izlandiak 2170 válogatott meccsel a másodikok.

Embedly Powered

Gera Zoltán legrosszabb napjaRemek reklámfilmet forgattak Gera Zoltánról, a WBA magyarja sérült lábbal, repülővel igyekszik Budapestre, de semmi nem jön össze neki. A fedélzeten három hely közül választhat, és az olvasó döntheti el egy kattintással, hogy hová üljön a futballista, akire további megpróbáltatások várnak egy kismama, egy kisgyerek, illetve egy gyomorrontással küszködő férfi mellett.

Embedly Powered

via Origo
Woods 78 millió dollárt kaszált 2013-banA golfsztár Tiger Woods 78 millió dollárral (17 milliárd forint) gazdagodott idén, ezzel ő lett az év legjobban kereső sportolója. A tekintélyes amerikai Forbes gazdasági magazin összesítése szerint a világranglista élére visszatért amerikai játékos – aki 2013-ban első 11 versenyéből ötöt megnyert – 13 millió dollárt szerzett a versenyek pénzdíjai révén, 65 milliót pedig szponzori szerződéseinek köszönhet, emellett busás fellépti gázsit zsebelt be Abu-Dzabiban, Kínában, Malajziában és Törökországban is.

Embedly Powered

Újságcikkek díszítették Balotelli csukájátAz AC Milan olasz fenegyereke nem egy megszokott stílusú cipőben lépett pályára az AS Roma elleni bajnokin. Ismét hallatott magáról Mario Balotelli. Most azonban nem egy újabb botrányával került a középpontba Super Mario. Az AS Roma elleni hétfői bajnoki rangadón (2-2) egy igazán különleges díszítésű stoplisban lépett pályára a csatár.

Embedly Powered

via Hir24
55 emberelőny/0 gól55 emberelőny/0 gól Túl vagyunk a Komjádi-kupa döntőjén és a bronzmérkőzésén. A kísérleti szabályok megítélésében megoszlik a szakemberek véleménye. A négy csapat edzőjét és Faragó Tamást kérdeztük a tapasztalatokról.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sok pénzt osztanak szét a klubvilágbajnokságon

Marokkóban zajlik a labdarúgó klubvilágbajnokság, ahol a kontinentális Bajnokok Ligája győztesek csapnak össze. A torna első helyezettje 5 millió dollárral...

Close