Sportszemle — 2013/12/13 at 06:30

Sportszemle 2013.12.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Sok ezer kilométeres túrák, gyilkos időjárás: ezek is dönthetnek a vb-nA 2010-es, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon az Egyesült Államok válogatottja busszal jutott el minden helyszínre pretoriai bázisáról. 2014-ben, Brazíliában szó sem lehet ilyesmiről: az amerikaiak csak a csoportmérkőzéseken 5598 kilométert utazhatnak, és elképzelhető olyan menetelés, melynek során tízezer kilométer fölé nő ez a szám.

Embedly Powered

Pénzben lapátolhatnak a kajak-kenusokA magyar kajak-kenu 2020-ig összesen 13,4 milliárd forint állami támogatást kap sportágfejlesztésre, ezt Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár jelentette be azon a sajtótájékoztatón, amelyen Baráth Etelével, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökével aláírta az erről szóló megállapodást.

Embedly Powered

Ők a legjobb magyar sportolókA hazai szövetségek 1964 óta minden évben eldöntik, kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 47 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére. Bogdán Ádám a legjobb focista, Varga Dániel nyert a pólósoknál, a kézisek kivárnak. Az idei győztesek közül kiemelkedik a fallabdázó Krajcsák Márk, aki tizedszer kapott helyet a legjobbak listáján, míg a sportlövő Sidi Péter és a tornász Berki Krisztián egyaránt kilencedszer nyert sportágában.

Embedly Powered

via Origo

20 millió eurót bukhat a JuventusA Juventus szerda kora délután lehetetlen időjárási körülmények között 1-0-ra kikapott a Galatasaraytól, így már a csoportkör után búcsúzott a Bajnokok Ligájától.

Embedly Powered

Egy vagyont adtak Jordan cipőjéért2013. december 12., csütörtök 21:16 Egy árverésen 104 ezer dollárért, csaknem 23 millió forintért kelt el Michael Jordannek, minden idők egyik legjobb kosárlabdázójának egy pár cipője, értesült az MTI. Az NBA hatszoros bajnok legendája pályafutásának egyik legemlékezetesebb mérkőzésen viselte a cipőt.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.12.12.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close