Sportszemle — 2013/11/29 at 06:30

Sportszemle 2013.11.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Erdei talán soha nem meccsel többéErdei Zsolt cáfolta az Nso.hu-nak, hogy januárban bokszolna Elvir Muriqivel, korábban amerikai menedzsmentjével is közölte, hogy nem vállalja a meccset.

Embedly Powered

Tömegsport: csütörtökön nyit a MűjégCsütörtök délután négy órától várja az érdeklődőket a 2012-re felújított létesítmény, amelynek megnyitását mindjárt egy nagypályás gyorskorcsolya Európa-bajnoksággal „ünnepelték” 2012 januárjában. A tavalyi grandiózus Opening Party alkalmával a sportág legnagyobbjai is ámuldoztak, mondván: ennél szebb szabadtéri pályát még nem láttak. Európa legnagyobb és egyik legrégebbi szabdéti jégpályája 1870-ben nyitotta meg kapuit, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

Embedly Powered

via Hir24

Kamara létrehozását tervezi a húszéves Magyar Edzők TársaságaA Magyar Edzői Kamara létrehozását tűzte ki célul a megalakulásának 20. évfordulóját ünneplő Magyar Edzők Társasága. A jubileumi kongresszuson – amelyen megjelent Schmitt Pál, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja is – Molnár Zoltán MET-elnök a kamara megalapításának fontosságáról beszélt, mivel az általa vezetett szervezet szerint szükség van egy olyan köztestületre, amely “sok más foglalkozás – például a jogászok, orvosok – művelőihez hasonlóan kellő jogosítványokkal hatékony érdekképviseletet nyújtana az edzők számára.”

Embedly Powered

Csadorban kell pinpongozniuk magyar lányoknakElutazott Teheránba az a négy leányversenyzőnk, akik színeinket képviselik az iráni nemzetközi asztalitenisz bajnokságon. A távoli országban érvényben lévő vallási szabályokat nekik is be kell tartaniuk, játék közben is viselniük kell a hajat eltakaró kendőt. Közben a fiúk a marokkói ifjúsági világbajnokságra készülnek.

Embedly Powered

A Dortmundot is meghatotta Adams esete, dedikált labdával segítenekBajner Bálint közreműködésére a BL-döntős csapat játékosai mind aláírtak jótékony célból egy labdát.

Embedly Powered

A viborgi kézisek a csípőriszálós slágerre táncikálnakBrazíliában most trendi Anitta Show das Poderosas című klipjének lemásolása, a Viborg női kézilabdacsapatának brazil kapusa, Chana Masson pedig gyorsan befűzte társait, hogy adják elő ők is. A videón a 26 éves, Európa-bajnok Anne Kjersti Suvdal és a svéd Isabell Gulldén és a dán Louise Burgaard is látható.

Embedly Powered

Elvették az Audikat a győri futballistáktólA hétvégén elszenvedett vereség miatt a Győri ETO futballistáitól elvették szolgálati autóikat, írja a Kisalföld. Az NB I. leggyengébb csapatai közé tartozó Mezőkövesd 3-0-ra nyert, így az ETO a hatodik helyre csúszott vissza a bajnokságban. A klubvezetés elégedetlen volt a játékosok teljesítményével, ezért döntött a büntetés mellett.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.11.28.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close