Sportszemle — 2013/11/15 at 06:30

Sportszemle 2013.11.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nincs menekvés, itt a biológia útlevél!Új korszakba lép a doppingellenes harc, a jövő évi vb játékosairól vérképe alapján már mindent tudni fog a WADA és a FIFA. Új korszak hajnalán a doppingellenes harc?

Embedly Powered

Tavasszal kezdődhet a Nemzeti Kézilabda Akadémia építéseJövő tavasszal kezdődhet meg a Nemzeti Kézilabda Akadémia új sportcsarnokának és bentlakásos iskolájának építése. A beruházás nettó 3,8 milliárd forintba kerül. A Nemzeti Sportközpontok (NSK) MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az akadémiának otthont adó Balatonboglár önkormányzata, illetve a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő és az NSK csütörtök délelőtt jelentette be, hogy a kivitelezés jövő tavasszal elindul, s ennek érdekében az MNV egy korábbi MÁV üdülőt ingyenesen a város tulajdonába adott át.

Embedly Powered

Ajkai diákok együtt edzhettek a JuventusszalA közösséghez tartozás, az egészséges életmódra nevelés, a szabadidő jó hangulatban való eltöltése a célja annak az amatőr, középiskolásoknak szánt futballtornának, amelyet a 2013-2014-es évadban is megrendeznek. Jelentkezni november 15-ig lehet. Nagy volt az öröm az ajkai Bródy Imre Gimnáziumban idén nyáron, hiszen a fiúcsapata megnyerte a Magyar Labdarúgó-szövetség szervezésében megrendezett Coca-Cola Cup középiskolás amatőr futballtornát.

Embedly Powered

Olimpia? Kösz, de nemBár a lehetőségek adottak lennének rá, Bécs, München és két svájci város lakosai is úgy döntöttek, hogy nem akarnak egy olimpia házigazdái lenni, de Norvégiában is csak minimális többség állt ki a rendezés mellett. Miért fordulnak el az emberek a legrangosabb sporteseménytől?

Embedly Powered

via Origo
Futásbarát művészek találkája a VígszínházbanAz ünnepélyes díjkiosztón szinte hiánytalanul megjelent minden csapat a Vígszínházban. A házigazda, Eszenyi Enikő adta át a kupákat a férfi váltók tagjainak, köztük az első helyezett Vígszínház stafétájának (Molnár Áron, Hamp Gábor, Józan László, Géczi Zoltán).

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Jól váltják a rubelt a világban!

Azonban nem csak a devizapiacon, hanem a jövőben zajló sportos világesemények esetében is. Az orosz szervezés és háttérmunka gyümölcse hamarosan...

Close