Sportszemle — 2013/10/31 at 06:30

Sportszemle 2013.10.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Sterbik: Lehet, hogy most eljött a magyarok idejeKedden megérkezett Magyarországra Spanyolország világbajnok férfi kézilabda-válogatottja, amely két edzést követően két felkészülési mérkőzést játszik a magyarok ellen a hétvégén. A csapat tagjai több csoportban, több országból érkeztek, így találkozáskor nagy volt az öröm, hiszen nyár óta nem látták egymást. Sterbik Árpád nemcsak társainak örült, hanem annak is, hogy Magyarországra érkeztek.

Embedly Powered

Már megint miért rúgták ki Meskót?Néhány hónapon belül második csapatától rúgták ki az NFL magyar származású punterét, Meskó Zoltánt. A Pittsburgh Steelersnél csak néhány hét jutott neki. Az amerikaifutball-bajnokság legsikeresebb csapatának számító Steelers több sebből vérzik az idén, két győzelemmel és öt vereséggel utolsók csoportjukban. Mike Tomlin vezetőedző nemrég már Meskó teljesítményére is kitért, nem volt elragadtatva a korábbi Patriots-játékostól.

Embedly Powered

Armstrong a nemzetközi szövetség fejeseit is magával ránthatjaKoronatanú lehet a doppingvétség miatt hét Tour de France-elsőségétől megfosztott amerikai Lance Armstrong a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség múltját vizsgáló eljárásban. A BBC értesülése szerint Brian Cookson, az UCI múlt hónapban megválasztott elnöke, illetve Armstrong jogi képviselői már megkezdték az erről szóló egyeztetéseket.

Embedly Powered

via Origo

Csollány Szilveszter: Kösz, jól vagyokA sydney-i olimpián aranyérmes tornász két, Izlandon eltöltött év után hazaköltözött sopronkőhidai házába. Nem egy visszautasíthatatlan ajánlat miatt tért haza, hanem azért, mert családja egy idő után nem érezte jól magát a szigetországban. Nem tartja ugyanakkor visszalépésnek a repatriálást. Még nincs állandó munkája, de sok mindent átértékelt az utóbbi időszakban.

Embedly Powered

via Hir24

Beckham Miamiban alapít új csapatotMiamiban alapít új profiligás (MLS) futballklubot David Beckham, az angolok nemrég visszavonult futballsztárja – jelentették szerdára virradóra hírügynökségek. A 38 éves híresség 2007-től 2012-ig a Los Angeles Galaxyban focizott, amely kétszer lett bajnok a tengerentúlon. Az MLS-el kötött szerződése lehetővé teszi számára, hogy új csapatot alapítson, és a társtulajdonosa legyen.

Embedly Powered

Jobb Mekiben melózni, mint a Forma-1-ben“A szerelők hihetetlen munkát végeznek, szerintem jobban megéri McDonald’s-ban melózni, mint a Forma-1-ben” – mondta negyedik világbajnoki címének értékelésében Sebastian Vettel. És tényleg: a spanyol Marca közölt egy listát, ami szerint 68 ezer euró – 20 millió forint – az éves átlagfizetés az F1-ben, nem számítva a pilóták 5-10-20 millió eurós csúcsgázsiját.

Embedly Powered

Real: Blatter kérjen bocsánatot C. RonaldótólCristiano Ronaldóra tett gúnyos megjegyzése és gesztusai miatt bocsánatkérést várt el a Real Madrid Joseph Blattertől, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökétől. Blatter ezt meg is tette. Blatter az Oxford Egyetemen múlt pénteken tartott előadást, és az egyik kérdésre válaszolva kifejtette, hogy neki Lionel Messi, a Barcelona játékosa kedvesebb, mert jó fiú, míg Ronaldo olyan peckesen jár a pályán, mint egy parancsnok.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Köszi, Anyu! kampány 100 nappal a szocsi téli olimpia előtt

A Procter&Gamble [P&G] Köszi Anyu! programjával mond köszönetet az édesanyáknak a világ minden táján erőfeszítéseikért és támogatásukért.

Close