Sportszemle — 2013/10/30 at 06:30

Sportszemle 2013.10.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Császár: Sokan ellenszenvvel fogadták a PSG-tMozgalmas hetek, izgalmas napok és újdonság, minden mennyiségben. A magyar férfi kézilabda-válogatott irányítója szerint ilyen volt az elmúlt három hónap, amit a Paris Saint-Germain játékosaként már Franciaországban töltött. Császár Gábor jó érzésekkel érkezett haza, hogy társaival együtt készüljön a világbajnok Spanyolország elleni mérkőzésekre és a januári Európa-bajnokságra.

Embedly Powered

Rendkívüli közgyűlést kezdeményez 26 súlyemelőklubRendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezte kedden 26 hazai súlyemelő-egyesület elsődlegesen azzal a céllal, hogy visszahívják tisztéből a Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) elnökét és az elnökséget, illetve új elnököt és vezetést válasszanak.

Embedly Powered

Angol élvonalbeli csapat ellen meccselhet a PécsJövő nyáron a West Ham United labdarúgócsapata Pécsre érkezhet egy jótékonysági mérkőzés keretében. A PMFC-MATIAS és a pécsi székhelyű Szemem Fénye Alapítvány között az elmúlt időszakban intenzív kapcsolat alakult ki, amely november 9-től, a Diósgyőr elleni mérkőzéstől kezdve tovább szélesedik, ugyanis a Dóri Ház logója rákerül az NB I-es labdarúgócsapat mezére – hangzott el az együttműködésről szóló keddi sajtótájékoztatón.

Embedly Powered

via Hir24

Száz nap múlva kezdődik minden idők legdrágább téli olimpiájaSzáz nap múlva lesz a sporttörténelem legköltségesebb téli olimpiájának, a jövő februárban sorra kerülő szocsi játékoknak a megnyitója a Fekete-tenger partján található oroszországi üdülőhelyen. A száznapos visszaszámlálás egészen pontosan szerdán kezdődik Szocsiban, mégpedig Thomas Bachnak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) új elnökének jelenlétében.

Embedly Powered

Osztrák szponzor a fehérvári kézilabdacsapatnálA NB I-ben jelenleg ötödik Fehérvár KC női kézilabdacsapata egy évre szóló támogatói szerződést kötött az osztrák Ingrid L. Blecha GmbH-val.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Környezeti fenntarthatóság a futball legmagasabb szintjén

Ebben a cikksorozatban angol klubcsapatok esettanulmányán keresztül szeretném bemutatni azt, hogyan valósítható meg a környezeti értelemben vett fenntarthatóság.

Close