Sportszemle — 2013/09/26 at 06:30

Sportszemle 2013.09.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Női kézi: aláírt pólót küldött a válogatott BöhnnekMiközben a női kézilabda-válogatott Tatán gyakorol, Karl Erik Böhn szövetségi kapitány továbbra is Oslóban, kórházban lábadozik. Szeptember elején hajtottak végre rajta csontvelő-átültetést, azóta gyógyul, de az immunrendszere nagyon legyengült – most éli át a legnehezebb napokat.

Embedly Powered

Négy ütővel bármi megtörténhetSkandináviából ered a világ egyik leggyorsabban fejlődő játéka, a négy ütős sportágat kombináló racketlon. A magyar infrastruktúra nem kedvez a speciális ütőtusának, mégis tizenkét játékosunk van a legjobb százban a világranglistán. Nándori Levente a legjobb, a top 10-be verekedte magát két gyerek és munka mellett, pedig három ujját kis híján amputálták, majd két évig járni is alig tudott egy térdsérülés miatt.

Embedly Powered

via Origo
Európa elitjébe kerültünkA Ferencváros szurkolói által bemutatott hatalmas élőképet a negyedik legjobbnak válaszotta egy francia oldal. A lagrinta.fr az elmúlt futballhétvége legjobb európai koreográfiáit rangsorolta. A top10-be bekerült a vasárnapi Ferencváros-Újpest rangadó is, pontosabban a zöld-fehér drukkerek “B-közép” feliratú élőképe. Ez a negyedik helyre volt elég, de a Fradi-tábor így is maga mögé utasított lengyel, francia, holland és osztrák csoportokat.

Embedly Powered

via Hir24
Erdei a Madárfészekben folytatjaAkadémiai rendszert építenek ki az ökölvívásban is – írta a Világgazdaság. Budapesten, Nagykanizsán, Hajdúszoboszlón és Győrben lesz egy-egy bázis. Ezek méretüktől függően évi 45-60 millió forintos támogatást kapnak majd évente.

Embedly Powered

Real Madrid: Még jobbá teszem Bale-t, ha szeretné! – BoltA jamaicai sprintkirály, a hatszoros olimpiai, nyolcszoros világbajnok, világrekorder Usain Bolt felajánlotta szolgálatait a Real Madrid walesi válogatott labdarúgójának, Gareth Bale-nek. „Cristiano Ronaldónak is segítettem a sprintekben, és látható, mit ért el azóta” – mondta a sprinter.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Usain Bolt hosszabbított a Pumával

Usain Bolt és a Puma elválaszthatatlannak tűnnek, ugyanis a hatszoros olimpiai bajnok sprinter a 2016-os riói olimpia végéig meghosszabbította szponzori...

Close