Sportszemle — 2013/09/23 at 06:30

Sportszemle 2013.09.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Michelisz tönkreverte a mezőnyt JapánbanMichelisz Norbert hibátlanul teljesít a túraautó-világbajnokság szuzukai futamán. A Hondával versenyző magyar csapatának gyári pályáján szombaton megnyerte az időmérő edzést, ezzel ő indulhatott a pole-ból, magyar idő szerint vasárnap hajnalban a bemelegítő edzésen is mindenkinél gyorsabb volt, a futamon pedig a rajttól a célig vezetve győzött a 26 körös versenyen.

Embedly Powered

Barca: 316 meccses sorozatot szakított meg a madridi csapatEgészen elképesztő statisztikai adattal állt elő az Infostrada, a Barcelona öt éve minden tétmérkőzésen többet birtokolta ellenfelénél a labdát, egészen szombat estig. A Rayo Vallecano elleni 4-0-s győzelem alkalmával ugyanis a madridiaknál volt többet a labda. Hasonló eredményre legutóbb a Real Madrid volt képes, még 2008-ban.

Embedly Powered

Berki: Az sem baj, ha nagyon fájBerki Krisztián az antwerpeni világbajnokságra megújított és megnehezített gyakorlattal készül, amelyet az edzéseken 89-90 százalékos biztonsággal tud hiba nélkül bemutatni. A 28 éves olimpiai bajnok az Origóval együtt megnézte a gyakorlatát, és elmagyarázta, hogy mikor mit csinál a lovon.

Embedly Powered

via Origo

Az elhunytak emlékére győri mezben jött ki az orosz elitcsapatA szeptember 7-én balesetet szenvedett HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatának néhány tagja pénteken is a helyszínen tekintette meg a szerencsétlenségben elhunyt Tapodi Péter klubigazgató és Fűzy Ákos vezetőedző emlékére rendezett bemutatómeccset.

Embedly Powered

 

Hárman pályáznak budapesti BL-döntőreA férfi klubkézilabda csúcseseménye 2010 óta a Final Four, azaz a Bajnokok Ligája döntője, ahol a sorozat négy állva maradt csapata egy hétvége alatt dönti el, ki nyeri a legrangosabb trófeát. A női kézilabdában ilyen tornát nem rendeztek még. Eddig.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A legnagyobb futball klubok logói újragondolva

Az egyik grafikus cég művészei újragondolták a világ legnépszerűbb labdarúgó klubok címereit. A leegyszerűsített, minimalista stílus igazán maivá tette a...

Close