Sportszemle — 2013/09/16 at 07:00

Sportszemle 2013.09.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Busztragédia: spanyol klubok üzenete Győrbe – fotóSpanyol női kosárlabdacsapatok magyar és szerb zászlóval fejezték ki részvétüket, valamint együttérzésüket és támogatásukat a győriek múlt heti busztragédiáját követően. A két spanyol klub példás módon állt ki a győriek mellett, akiknek most nagy szükségük van minden segítségre Az első osztályban szereplő CB Bembibre mellett a másodosztályban induló Porta XI Ensino is összeállt egy kép erejéig, amely erőt adhat a győrieknek.

Embedly Powered

A Gazprom a FIFA szponzora lettA Gazprom orosz gázipari cég szponzori megállapodást kötött a 2015-18-as időszakra a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséggel (FIFA). A ciklus végén, 2018-ban éppen Oroszország lesz a világbajnokság házigazdája. A Szocsiban szombaton rendezett aláírási ünnepségen Joseph Blatter FIFA- és Alekszej Miller Gazprom-elnök mellett Vlagyimir Putyin orosz államfő is jelen volt.

Embedly Powered

A cápával könnyebb, mint a szponzorralSem a tigriscápák, sem a kompok, sem a testét csipkedő medúzarajok nem riasztják el. Mányoki Attila egy 25 méteres zalaegerszegi medencében készült fel a La Manche-ra, szeretne a második ember lenni a világon, aki átússza a hét legnehezebb csatornát. A tavakon már most is övé a világcsúcs.

Embedly Powered

via Origo

david_veronikaTovábbra is magyar főtitkára és alelnöke van a Teke VilágszövetségnekA Teke Világszövetség (WNBA) konferenciáján egyhangú szavazással Dávid Veronikát újraválasztották a sportszervezet főtitkárának és egyben alelnökének is.

Embedly Powered

Budapesten lehet a 2019-es UniversiadeA sportolói létszmát tekintve a nyári olimpiai játékok után második legnagyobb sportesemény megrendezésére adta be pályázatát Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség. A MEFS elnöke, Dr. Kiss Ádám, a Magyar Kormány részéről Dr. Maruzsa Zoltán, az EMMI felsőoktatásért és tudománypolitikáért felelős helyettes államtitkára ismertette a magyar pályázatot. Budapest mellett pályázatot nyújtott be Baku és Brazíliaváros.

Embedly Powered

Nadallal készített szpotot az ESPNAz ESPN SportsCenter híres a tv-reklámjairól, amiket bevallottan azért készítenek, hogy a nézők ne kapcsoljanak el a reklámblokk alatt. Az ESPN és ügynöksége, a Wieden + Kennedy augusztus elején bemutatta az 50 legjobb SportsCenter-reklámot, amiből a Kreatív Online is szemlézte a szerkesztőség szerint 10 legviccesebb szpotot.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.09.13.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close