Sportszemle — 2013/08/22 at 06:30

Sportszemle 2013.08.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Férfi kézi: Az eredményekhez a legjobb légiósok kellenek – Nagy LaciTornagyőztesként érkezett haza Németországból az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapata, amely a mindössze 26 ezres lélekszámú Ehingenben megrendezett Sparkassen-kupa döntőjében a Császár Gábort is soraiban tudó PSG-vel került szembe, és 28-25-re legyőzte. Nagy László, a veszprémiek klasszis jobbátlövője a Telekom Sporthír Szolgálatnak nyilatkozva elmondta, a minél eredményesebb szereplés érdekében nem meglepő, ha egy klubnál kimagasló a légiósok száma.

Embedly Powered

Magyar sellő diktálja a tempót a világnakSenánszky Petra két nap alatt két világbajnoki címet és két világcsúcsot gyűjtött be a búvárúszók vébéjén, de nem érzi, hogy a csúcson lenne. Már 19 évesen kulcsszereplő a sportágában, és semmi pénzért nem váltana át a hagyományos úszásra.

Embedly Powered

via Origo
Új hokicsarnok lesz FehérváronAugusztus 19-én, hétfőn Székesfehérváron tartottak kihelyezett kormányülést, amelyen egy, a jégkorongsportot is érint bejelentést tettek. Ennek értelmében hamarosan belevágnak egy új, 5000 fős, jégkorongalapú rendezvénycsarnok építésébe.

Embedly Powered

via Hir24
manyoki-attila-5404Mányoki Attila átúszta a La Manche csatornátÁtúszta a La Manche-csatornát a különleges vízi vállalkozásairól ismert Mányoki Attila, aki beállítva a magyar csúcsot 10 óra és 47 perc alatt teljesítette az angliai Dover és a franciaországi Tardinghen közötti 47,23 kilométeres távot.

Embedly Powered

Türelmet Dagesztánban sem lehet venniKét és fél évig tartott az álom az Anzsi Mahacskalánál, a tulajdonos Szulejman Kerimov ugyanis az új szezonban már nem kívánja fizetni a százmilliókba kerülő, de szinte semmit sem nyerő keretét. Négy sztár már ment is a keretből, Eto’o, Willian és Samba hamarosan hasonló sorsra juthat.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sugarpova néven teniszezne Sarapova

A világsztár teniszező Maria Sarapova szeretne átmenetileg nevet változtatni és Sugarpovaként indulni a jövő hónapban esedékes US Openen. A milliókat...

Close