Sportszemle — 2013/08/16 at 06:30

Sportszemle 2013.08.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Tomoriék a BL-döntőssel készülnek a szezonnyitányraA hét végén rangos, négycsapatos nemzetközi nőikézilabda-tornát rendez az FTC-Rail Cargo Hungária. A Kőbányai úti csarnokban sorra kerülő Elek Gyula Kupán a házigazdán kívül a Larvik, a Rosztov-Don, valamint a Siófok KC-Galerius Fürdő együttese vesz részt.

Embedly Powered

via Origo

Hogyan bundázzunk el egy olimpiai ciklust?Elcsalt vizsgák. Eltűnt hivatalos papírok. Színfalak mögötti megállapodások. Hatalmi játszmák. Baráti bírók, akiket megfelelő felkészültség nélkül is papírokhoz juttattak. Körös-körül pedig hallgatás. „Hazugságokkal teli üst az egész” – ostorozta a sportágtörténet legnagyobb botránya után a ritmikus gimnasztikában uralkodó állapotokat Bruno Grandi, a Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) elnöke.

Embedly Powered

“Mindenem fáj” – Visszavonul Wimbledon idei bajnokaA cincinnati tenisztorna második fordulójában elszenvedett veresége után bejelentette visszavonulását Marion Bartoli, az idei wimbledoni bajnokság női győztese. A világranglista hetedik helyén álló, 28 éves francia játékos egészségi problémákkal indokolta döntését. “Harminckilenc nappal ezelőtt teljesült az álmom, ezt már senki sem veheti el tőlem.

Embedly Powered

Az árnyékban vagyunk, de nagyjából ott is a helyünkSzilágyi Áron ma már sztoikus nyugalommal viseli, amin két éve még halálosan kiakadt volna – mondja Kárpáti Róbert, az olimpai bajnok és vb-bronzérmes kardvívó sportpszichológusa. A versenyeken folyamatosan SMS-eznek egymással, a kapcsolatuk már egy kicsit túl is jutott a szakmaiságon, ami a sportpiszichológus szerint nem feltétlenül követendő példa.

Embedly Powered

via Origo

Fradiváros épülhet a NépligetbenKubatov Gáborék felújítanák és bővítenék a Népligetben az FTC által használt létesítményeket, az Építők-telepet is bekebeleznék és rehabilitációs központot is létesítenének – írja a Népszabadság.

Embedly Powered

via Hvg
Kerekesszékes csocsóbábuk a ZP-benA Suhanj! Alapítványnál mozgáskorlátozottak és látássérültek együtt sportolnak az épekkel, amit augusztus 14-től egy hónapon keresztül speciális csocsóasztalokkal igyekeznek szemléltetni Budapest három szórakozóhelyén, a Holdudvarban, a Zöld Pardonban és a Kuplungban. A Grey/G2 reklámügynökség által kitalált asztalok érdekessége, hogy az ép csocsóbábuk közé bekerült egy látássérült, egy művégtagos és egy kerekesszékes, a piros és a kék csapat szokásos mezében, a csapatok teljes értékű tagjaként.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Pamela Anderson ismét az autósportban próbál szerencsét

A Baywatch című sorozatból és a Playboy magazin címlapjairól ismert amerikai szexszimbólum, Pamela Anderson a Race Alliance by Pamela Anderson...

Close