Sportszemle — 2013/08/02 at 06:30

Sportszemle 2013.08.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Cottbus: 600 ezer eurót bukhat a Fradi, ha Sváb csak télen ír aláA német Bild megfejtette, miért nem írt még alá Sváb Dániel, a Ferencváros lejárt szerződésű 22 éves védője a német másodosztályú Cottbushoz.

Embedly Powered

Megtűrik-e a meleg olimpikonokat Szocsiban?Kedden Dmitrij Kozak orosz miniszterelnök-helyettes úgy fogalmazott, hogy Oroszország felfüggesztené a törvényt a téli olimpiai játékokon, amelyet Vlagyimir Putyin június 30-án írt alá. Ezt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) is megerősítette, amely biztosítékot kapott Kozaktól, hogy a törvény nem vonatkozik majd a téli olimpiai játékok résztvevőire.

Embedly Powered

Cseh lelkébe beépült a kudarcMeg kell szabadulnom bizonyos beidegződésektől – jelentette ki Cseh László, miután ötödik lett kétszáz vegyesen az úszóvébén. Cseh László szerint az utóbbi idők sikertelen szereplése lerakódott benne, elment az önbizalma, ezért végzett csak az ötödik helyen 200 vegyesen a barcelonai úszó-világbajnokságon.

Embedly Powered

via Origo
Foci a „pingpongasztalon”, mi az?Furcsa sportágra bukkantunk Barcelonában. Lehet, hogy másoknak igen, nekünk nem volt ismerős. A barcelonai vizes vb egyik létesítményének, a vízilabdameccseknek otthon adó Picornell-uszodának tövében egy olyan asztal áll, amit elsőnek pingpongasztalnak véltünk. Fura egy sportág, de a spanyolok űzik.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Pénzosztás az UEFA-nál

Nemrégen fejeződött be a Bajnokok Ligája előző szezonja, de a legjobb klubokat felvonultató bajnokságban már az új, 2013/14-es idényre fókuszál...

Close