Sportszemle — 2013/07/18 at 06:30

Sportszemle 2013.07.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ha szeptember, akkor FociFesztiválCsak a helyszín változik. Tavaly, tavalyelőtt az MLSZ telki edzőcentrumában rendezték az első és második FociFesztivált, idén pedig – objektív okokból – a Vasas Fáy utcai sporttelepe várja a legnépszerűbb sportág szerelmeseit szeptember 8-án. A főszervező személye – Szabó László – és a szlogen persze változatlan: Mindenki labdába rúg!

Embedly Powered

via Mno

Blatter téli futball-vb-t akar KatarbanAzt kéri a végrehajtó bizottságtól Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, hogy a 2022-es katari világbajnokságot nyár helyett télen rendezzék meg.

Embedly Powered

Nem akarom összekoszolni a nadrágomatA külföldről érkező edzőket általában nagy dérrel-dúrral harangozzák be a magyar futballklubok, pedig a nagy többségük megbukott, egyedül a síedzőnek gúnyolt Martti Kuusela és a hallgatag Miroslav Beranak mondhatja el magáról, hogy bajnok lett az NB I-ben. Akit sokkol, hogy Magyarországon futballozni kell tanítania a játékosokat, annak esélye sincs a sikerre. A magyar foci legjobb és legrosszabb külföldi edzői.

Embedly Powered

via Origo

Tízmilliót érő serlegeket osztanak ki a HungaroringenIsmét Herendi Porcelánokat vehetnek át az eredményhirdetésnél a jövő hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíj dobogósai, valamint a konstruktőrök versenyének legjobbja.

Embedly Powered

via Hir24

Kékszalag: vége az éjszakai trükköknekKollár Lajos, a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) elnöke a szerdai sajtótájékoztatón felhívta a figyelmet arra, hogy idén a bírók éjjellátó készülékkel lesznek felszerelve, így senki nem próbálkozhat az éjszaka leple alatt a motorok elindításával. „A Kékszalag a vitorlázásnak és Balatonfürednek is nagy ünnepe, hatszáz hajóra és több mint háromezer versenyző részvételére számítunk” – jelentette ki Bóka István polgármester.

Embedly Powered

via Mno

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Felfrissítették az MTK arculatát

Új emblémája és arculata van az ország egyik legeredményesebb egyesületének, a 125 éves MTK-nak.

Close