Sportszemle — 2013/07/12 at 06:50

Sportszemle 2013.07.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Miért lenne baj, ha saját ágyában szeretne aludni egy olimpiai bajnok?A barcelonai világbajnokságon, július huszonharmadikán tíz kilométeren úszik Risztov Éva. Az olimpiai bajnoki címvédő idén nyert már Európa Kupa-futamokat, a világ közvetlen élmezőnyével azonban a Hyde park után most találkozik először. „Éva a múlt szerdán hazatért, nem érezte jól magát Hódmezővásárhelyen, és Debrecenben folytatja tovább a felkészülést.

Embedly Powered

Serie A: Ez lesz az utolsó Roma-mez, amit viselek – TottiBemutatta új mezét a 2013-2014-es szezonra az olasz élvonalbeli AS Roma labdarúgócsapata. A prezentáción a csapatkapitány Francesco Totti volt jelen, aki meghökkentő nyilatkozatot tett. Totti utolsó szezonjára készül az AS Romában? „Rengeteg Roma-mezt viseltem már, de ez lesz az utolsó” – mondta sokat sejtetően Francesco Totti, a fővárosiak 36 esztendős középpályása.

Embedly Powered

Kisebb rekord a Hungaroring-jegyek eladásábanAlig egy hét alatt elfogyott a július 28-i Forma-1-es Magyar Nagydíjra kínált kedvezményes, ingyenes utazást biztosító jegyek 34,7 százaléka. A Hungaroring Sport Zrt. csütörtöki közleménye szerint ez időszakos csúcs a belépők értékesítésében.

Embedly Powered

via Hvg
A Szeged a spanyol stílust veti be a Veszprém ellenIlyés Ferenc makacs vádlisérülése már a múlté, a Pick Szeged válogatott átlövője a balatoni nyaralás után a szüleit is meglátogatta Székelyudvarhelyen, és már nagyon várja, hogy megkezdődjön a munka az új edzővel, Juan Carlos Pastorral. “Egy makacs vádlisérülést szenvedtem a szezon végén, az izom egy része beszakadt, és bevérzett.

Embedly Powered

via Origo
Pelikán pontszerző helyenA magyar ifjúsági válogatott tagjaként Pelikán János Luxemburgban versenyzett egy kétnapos világkupaviadalon.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Egyenesen a Hungaroringre 2

A tavaly népszerűnek bizonyult akció után „Egyenesen a Hungaroringre 2” szlogennel kerül sor idén az állami társaságok együttműködésére a 2013-as...

Close