Sportszemle — 2013/05/28 at 06:30

Sportszemle 2013.05.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Női kézi: „A FTC-nek sosem lesz annyi pénze, mint a győrieknek”Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kéziseinek ügyvezetője szerint a BL-győztes Győr kétszer-háromszor nagyobb költségvetésből gazdálkodik, az anyagi versenyt az ETO-val most csak a macedón Szkopje bírja. Kökény Bea a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: a Fradinak sosem lesz annyi pénze, mint a győrieknek, de a klubfilozófiák is eltérnek – mindenesetre jövőre cél két pontot elvenni a riválisuktól, illetve legalább nyolcba jutni a BL-ben.

Embedly Powered

Szerdán eldőlhet a birkózás sorsaSzerda estére kiderül, a birkózók elmúlt hónapokban mutatott erőfeszítései elegendőek lesznek-e arra, hogy a sportág megőrizze esélyét az olimpiai műsorban maradásra, ekkor dönt ugyanis a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága a nyolc jelentkező sportágról.

Embedly Powered

Nézettségi csúcs a Forma-1 Monacói Nagydíj hétvégéjénA vasárnapi futamot 1 millió 167 ezren nézték meg, harmadával többen, mint a tavalyi Monacói Nagydíj közvetítését. Ez a második legjobb nézőszám az idei Forma-1-es szezonban, és csak néhány ezer fővel marad el a Malajziai Nagydíj márciusi eredményétől – tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-t.

Embedly Powered

Bozóky Imre játékosügynök lettMár honlapja is van: www.bozokymanagergroup.com. Szóval, kéretik komolyan venni Bozóky Imre egykori MLSZ-elnököt (1999-2006), FIFA-játékvezetőt/asszisztenst, mint licenccel rendelkező játékosügynököt. Az 59 éves izsáki ügyvéd azt vallja: ezt a szakmát is lehet normálisan, tisztességesen művelni.

Embedly Powered

Román és szlovák zászlók miatt hazaárulózzák a feloszló győri ultrákatSzurkolói körökben nagy visszhangja volt a győri ultrák hétvégi akciójának. Az UCSK nevű csoport a klub idegenléigósait köszöntötte azzal az MTK elleni szombati meccsen, hogy a játékosok nemzetének zászlóját lengette, és a “Több nemzet, egy csapat” transzparenst feszítették ki.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.05.27.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close