Sportszemle — 2013/05/22 at 06:30

Sportszemle 2013.05.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


New Yorkban alapít klubot a Manchester CityKözösen alapít labdarúgóklubot az angol Manchester City és az amerikai baseball-klub, a New York Yankees. A csapat neve New York City FC lesz, és a 2015-2016-os idényben indul majd az MLS-ben.

Embedly Powered

Felmérés: a sportbarátok 89 százaléka tévén követi az eseményeketA sporteseményeket figyelők döntő többsége a televízióban követi a mérkőzéseket, versenyeket – állapította meg a Századvég Alapítvány kutatása, amelyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság számára készített. Kitta Gergely, a Századvég médiaüzletágának vezetője a távirati irodának elmondta: a lakosság 45 százaléka rendszeresen figyeli, hogy mi történik a sportban.

Embedly Powered

Megfordult a világ a jégkorongban isAz utolsó mérkőzésre helyreállt a világ rendje a jégkorongban, és az esélyesebb csapat, Svédország begyűjtötte kilencedik világbajnoki trófeáját. Noha számos megérzés beigazolódott, arra azért kevesen gondoltak, hogy ez a torna ennyi meglepetést hoz. A svéd válogatott sokáig összeszedetlenül játszott, a csoportban kikaptak például Svájctól, majd nagyon simán Kanadától.

Embedly Powered

A ManUnitednél dől a pénzA bajnok Manchester United 60,8 millió fonttal (közel 21 milliárd forint) részesült az angol labdarúgó-bajnokság televíziós közvetítési díjaiból.

Embedly Powered

via Origo
Rapport: tornáról tornáraA magyarok egy része már a múlt héten is Malmöre figyelt az Eurovíziós Dalfesztivál döntője miatt, pedig az igazi nagyágyú még csak most érkezik a svéd városba. Rapport Richárd ugyanis ByeAlexnél sokkal vérmesebb reményekkel utazik Svédországba, igaz, nem éneklésben, hanem sakkban készül tornagyőzelemre.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Új merchandising termékvonallal ünnepel a 120 éves FC Porto

A friss portugál bajnok FC Porto egyedi logóval ellátott szurkolói termékeket dob piacra, hogy megünnepelje a klub fennállásának 120. évfordulóját.

Close