Sportszemle — 2013/05/09 at 06:30

Sportszemle 2013.05.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Döntőre hangolva: Ambros Martín nagyon megizzasztotta a győri lányokIntenzív, pörgős edzéssel hangolt a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája döntőjének szombati, veszprémi visszavágójára. Ambros Martín vezetőedző alaposan meghajtotta a lányokat, akiken egyelőre nem látszódott feszültség. Róth Kálmán szerint a csapat tanult a Valcea elleni elődöntőből, míg Görbicz Anita keményebb védekezésre számít a Larviktól.

Embedly Powered

Napokon belül elindulhat az új nemzeti sportfogadási oldalVásárlás Hosszú hónapok óta várnak a sportfogadók a Szerencsejáték Zrt. új online fogadási oldalára. A projektet már a tavalyi labdarúgó EB és a londoni olimpia előtt is beharangozták, a csúszás után most úgy tűnik, hamarosan indulhat a portál. Május 12-én, vasárnap ugyanis megszűnik a Tippmax nevű játék, amelyen eddig online fogadásokat lehetett kötni és ezzel párhuzamosan hamarosan elindulhat a Szerencsejáték Zrt.

Embedly Powered

Egyetemi evezős- és sárkányhajóverseny BudapestenEgész napos programsorozattal egybekötött különleges sporteseményt rendeznek csütörtökön Budapesten: a hagyományteremtő Dunai Regattát az év egyetemista versenyeként hirdetik a szervezők. A rendező Antall József Tudásközpont tájékoztatása szerint a viadal keretében az egyetemek csapatai sárkányhajókban és nyolcas evezős hajókban mérik össze tudásukat a főváros szívében.

Embedly Powered

A Barcelona is játszik Telkiben a Fradi tornájánRangos nemzetközi utánpótlás tornákat rendez az FTC 2013. május 11. és 19. között. Az első női u18-as megmérettetésen pályára lép az FC Barcelona (spanyol), az Amasone Asker FK (norvég), a ZNK Agram (horvát), az SK Slavia Praha (cseh), az FK Duslo Sala (szlovák) és a Ferencváros.

Embedly Powered

Szalad az Ovi-Foci programMég 2010-ben, Debrecenben adták át az első mini, óvodások részére kifejlesztett műfüves sportpályát az Ovi-Foci program nyitányaként. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) által életre hívott és a hasonló nevű alapítvány által működtetett kezdeményezés az új sportfinanszírozási koncepciónak köszönhetően indulhatott aztán rohamos fejlődésnek.

Embedly Powered

via Mno
Gólkamera a kézilabdábanGólkamera a kézilabdában – Jövő héten, az EHF Kupában vetik be először.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportmarketing Újragondolva Meetup: Sport és média

Ötödik alkalommal rendeztük meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amely során a sport és a média kapcsolatát elemeztük. Beszámoló a rendezvényről!

Close