Sportszemle — 2013/04/25 at 06:30

Sportszemle 2013.04.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Korszerű informatika a futballbanKorszerű informatikai megoldáshoz jutott öt labdarúgóklub, a Lombard Pápa Termál FC, az MVM Paks, a PMFC-Matias, a Szombathelyi Haladás és az MTK Budapest a Microsoft segítségével.

Embedly Powered

Helyes ritmusban könnyű fenéken pattogni“Apukám látott egy filmet, amelyen kislányok ugróköteleztek egy játszótéren, innen jött az ötlet, hogy nekem is ezt kellene csinálnom” – mesélte az [origo]-nak egy húsz évvel ezelőtti élményét Bánhegyi Adrienn. A szombathelyi lány már-már világhírű lett az elmúlt napokban: Budapesten forgatott klipjét több mint kétmillióan látták a YouTube-on.

Embedly Powered

via Origo

Megvan a brazil focivébé idegesítő vuvuzelájaBrazília elnöke, Dilma Rousseff mutatta be a hazájában 2014-ben megrendezendő labdarúgó világbajnokság “hivatalos” hangszerét, Brazília válaszát az előző tornán világhírűvé vált vuvuzelára. A caxirolát (ejtsd kásirolá) olyan komolyan veszik, hogy kormánytámogatást élvez. A hangszer az afrikai caxixi – egy szárított magokkal megtöltött fonott “shaker” – továbbfejlesztett változata.

Embedly Powered

via Hvg

Három ellenfélt kell legyőzni a vizes vébéértMagyarországnak három vetélytársa lesz abban a sportdiplomáciai küzdelemben, amely a 2021-es vizes világbajnokság rendezési jogának megszerzéséért folyik. A riválisokat azon a hét eleji megbeszélésen fedték fel, amelyet Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke és Csurka Gergely sajtófőnök tartott Lausanne-ban, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) székhelyén Cornel Marculescuval, a FINA ügyvezető igazgatójával a nyolc év múlva esedékes vb-re benyújtott magyar pályázatról.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportos magyar startupok – Grundfoci

Prezi, Ustream, Logmein: fejlődő tudásalapú magyar vállalkozások - startupok - a világhírnév útján. De vajon sportos vonalon is elképzelhető ugyanez?

Close