Sportszemle — 2013/04/23 at 06:30

Sportszemle 2013.04.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hogy ne csattanjon a hátunkon a korbácsA háziasszonyokéhoz hasonlítja a sportvezetők szerepét Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, aki tizenhat évi szövetségi kapitánykodás után hamar megbarátkozott új feladatával. A meccsek alatt most is nagyon magas a pulzusa, de  nem szól bele az utóda, Benedek Tibor munkájába, mert az edzői szabadságot mindennél fontosabbnak tartja. Szerinte mind elmehetnének a csudába, ha a riói olimpiára nem vállalnának be legalább egy aranyérmet, a vízilabda megváltoztatásáról szóló ötletelés pedig csak árt a sportágnak.

Embedly Powered

via Origo

Bajban a Bayern München elnöke, adócsalásért kell felelnieNagy bajba kerülhet Uli Hoeness, a Bayern München labdarúgócsapatának elnöke, a német klubfutball egyik legbefolyásosabb embere, ugyanis adócsalás miatt hivatalos vizsgálatot indítottak ellene. A hír a hétvégén bombaként robbant, azóta a német lapok címlapjain rendre Hoeness „virít”, aki egy svájci bankszámlán tárolta nem kis vagyonát.

Embedly Powered

Ki kell használni a hokilázatA Papp László Sportarénában mindennap telt ház, azaz közel 9000 ezer néző látta a magyarok meccseit. „Nekünk, vezetőknek sokat kell tennünk azért, hogy a szurkolók lelkesedését a sportág hasznára fordítsuk. Több pályára lenne szükség, hiszen egyre több a gyerek, és nekik egyre több és több jégfelületet kell biztosítani” – mondta Kovács Csaba.

Embedly Powered

via Mno

Kassai vezeti a Bayern-Barcelona BL-elődöntőtKassai Viktor vezeti a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében a Bayern München és az FC Barcelona első összecsapását, amelyet kedden játszik a német és a katalán csapat a bajor fővárosban.

Embedly Powered

via Hvg

Már nem bízom az emberekben – visszatér az eltiltott cselgáncsozóUngvári Attilának a 2011 januári bakui Világkupán, majd februárban a számára aranyéremmel végződött budapesti Hungária Kupán adott mintájában találtak doppinglistás anyagokat, de ő azzal védekezett, hogy valaki más szándékosan rakott tiltott szereket az italába. Ezt számos módon próbálta bizonyítani, többek között hazugságvizsgálatnak is alávetette magát.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Képregény hős lett Neymarból

Neymar, a Santos és a brazil válogatott csillaga, a gyűjtőknek szóló sportkártyákat kiadó Paninivel kötött szerződésének köszönhetően képregény formájában is...

Close