Sportszemle — 2013/04/12 at 06:30

Sportszemle 2013.04.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bravúros hajrá: a Győr bejutott a BL-döntőbe!A Győri Audi ETO KC bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe, mivel az elődöntőben összesítésben egy góllal jobbnak bizonyult a román Oltchim Valceánál. A kétgólos (24-22) idegenbeli győzelem után Veszprémben egy góllal kikaptak a győriek, a vendégek végig vezettek, az 51. percben még hat góllal.

Embedly Powered

Kaliforniában több bajnokunk él SzegednélNapra pontosan 48 évvel az 1848-as áprilisi törvények elfogadása, és napra pontosan kilenc évvel József Attila születése előtt, 1896. április 11-én nyerte meg Hajós Alfréd az első magyar olimpiai bajnokságot. Kevéssel a 100 méteres gyorsúszás után az 1200 méteres győzelmet is megszerezte, vagyis mindjárt két olimpiai aranyat ünnepelhetett Athénban.

Embedly Powered

Sólyomszem a Premier League-benMegtörtént az áttörés: a 2013-2014-es idényben a Premier League-ben kötelező lesz a gólvonal-technológia, amely a Hawk-Eye (Sólyomszem) nevű cég teniszben is alkalmazott rendszere lesz majd. Maruzsi László szerkezete ennél nagyságrendekkel többet tud…

Embedly Powered

Talmácsi állkapcsa már bírja a terheléstFebruári balesetét követően a hétvégén először állhat rajthoz a Supersport kategóriában szereplő motorversenyző, Talmácsi Gábor. A 2007-ben a 125 kcm-es géposztályban világbajnok magyar motoros – médiaszolgálatának csütörtöki közleménye szerint – ezen a héten az alcarrasi pályán privát tesztelésen vett részt és összesen 175 kört teljesített.

Embedly Powered

via Hvg
Ötödször rendeznek sportnapot a mozgáskorlátozottak számáraÖtödik alkalommal kerül sor szombaton a MERI Sportnapra, melynek célja, hogy a mozgáskorlátozott, fogyatékos emberek megismerhessék és kipróbálhassák azokat a sportokat, amelyeket ők is űzhetnek.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A tőzsdén szereplő klubok Bajnokok Ligája

Ha kedd és szerda, akkor labdarúgó Bajnokok Ligája. A legmagasabb szintű, klubfutballt magába foglaló bajnokság a legjobbakat és a leggazdagabbakat...

Close