Sportszemle — 2013/04/10 at 06:30

Sportszemle 2013.04.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Gyurta Dániel és Radulovics Bojana is Fair Play-díjat kapottKamuti Jenő, a Magyar és a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke emlékeztetett arra, hogy ötven évvel ezelőtt, amikor Párizsban megalakult a Nemzetközi Fair Play Bizottság, elkezdődött egy csodálatos hagyomány, a sportszerűen viselkedő versenyzők kitüntetése. Büszkén tette hozzá, hogy egy évre rá Magyarországon is létrehozták a Fair Play Bizottságot.

Embedly Powered

via Origo

Vállalati focibajnokság a gyerekekértA Magyar Labdarúgó Szövetség, a Magyar Telekom és a Heti Válasz közös szervezésében idén is megrendezik az ország legsikeresebb vállalatai számára kiírt kispályás labdarúgó-bajnokságot. Az eseményt felvezető sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a nevezési díjakból befolyt összeg egy része az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványához, illetve a Bátor Tábor Alapítványhoz kerül.

Embedly Powered

Az a jó, ha szívesen fizetünk a sportértCsak az a kérdés, hogy meg tudják-e tölteni tartalommal a létesítményeket, árulta el Dénes Ferenc, sportközgazdász a Sport TV Mai helyzet című műsorában. A manchesteri példát hozta fel, ahol egy 400 ezres városban két stadion is megtelik hétvégenként.

Embedly Powered

Örökre eltüntetheti a Győr a ValceátA Gazeta Sporturilor azt állítja, Veszprémben játszhatja története utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzését az Oltchim Valcea nőikézilabda-csapata, amely ha nem jut döntőbe a Győri Audi ETO ellen, akkor jövőre már a hazai bajnoki indulásra se tudja előteremteni a pénzt, és végleg eltűnik a kézilabdatérképről.

Embedly Powered

via Origo

A Louisville 74 ezer néző előtt lett NCAA-bajnokA Louisville 74 ezer néző előtt lett NCAA-bajnok – Ez volt a 75. egyetemi kosárlabda-bajnokság döntője az Egyesült Államokban

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Új megállapodást kötött az MKB Veszprém KC

Az MKB Veszprém KC kézilabda csapata komoly megmérettetés előtt áll a Velux EHF kézilabda Bajnokok Ligájában. A bakonyiak a Final...

Close