Sportszemle — 2013/03/29 at 06:30

Sportszemle 2013.03.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Erdei: Cipő velem lesz a ringbenNem változtat bevonulózenéjén, és 34. profiboksz-mérkőzésén is a Republic Szállj el, kismadár című slágerével érkezik meg a ringbe Erdei Zsolt. A korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú világbajnok szombaton az egymillió dollár összdíjazású négyes torna első elődöntőjében, az orosz Gyenyisz Gracsov ellen bokszol.

Embedly Powered

via Origo

„Mindenkinek helyén volt a keze meg a szíve”A magyar vízilabda-válogatott fontos győzelmet aratott Bariban az olaszok elleni Világliga-mérkőzésen. Így látták a találkozót a mieink. Mint ahogy azt tegnap megírtuk, a magyar férfipólósok idegenben 8-7-re legyőzték a világbajnok olasz együttest, így a Benedek-csapat bejutott a nyolccsapatos Szuperdöntőbe, így az utolsó csoportmérkőzés, a pénteki, oroszok elleni összecsapás már tét nélküli lesz.

Embedly Powered

via Hir24

A B-középnél már bontják a Fradi-stadiontLetették a Ferencváros új labdarúgó-stadionjának alapkövét, és közvetlenül ezután megkezdték az Albert Stadion bontását. Az alapkövet Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára, Kocsis Máté, a klub alelnöke, VIII. kerületi polgármester, Bácskai János, Ferencváros polgármestere és Kubatov Gábor klubelnök, fideszes országgyűlési képviselő helyezte el a létesítmény Nagyvárad tér felőli részén.

Embedly Powered

Idősotthonban fog dolgozni az őrjöngő magyar hokisMindent meg akar tenni Hetényi Zoltán a szurkolók és a jégkorongszövetség bizalmáért, ezért szociális munkát vállal. Tervei szerint szabadidejében önkéntes munkát vállal fogyatékos- vagy idősotthonban.

Embedly Powered

via Hvg

A kajak-kenu olimpiai szereplése is veszélyben vanA Magyar Olimpiai Bizottság elnökének, Borkai Zsoltnak a meghívására Budapestre látogatott az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) elnöke, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Végrehajtó Bizottságának tagja, az ír Patrick Hickey. A sportvezetők csütörtöki megbeszélését követő sajtótájékoztatón kiderült: a magyar sportvezetők partnerre találtak az EOC elnökében a birkózás olimpiai műsoron tartásáért folytatott lobbizásban.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

(Re)centralizáció?

A cikk Szijj Lillától, a Magyar Olimpiai Akadémia Tanácstagjától származik származik, aki vendégszerzőként szerepel az oldalunkon! 2012 januárjában a sportmédia...

Close