Sportszemle — 2013/03/18 at 06:30

Sportszemle 2013.03.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Három kamiont mentett ki a hóból az olimpiai bajnok kapusA magyar válogatott kapusedzője a Facebookon jelentkezett a pest megyei tűzoltók felhívására. “Elküldtem nekik a számomat és az autóm típusát, ha esetleg szükség lenne rám, bár nem tudtam, pontosan merre mennénk, és mikor” – mondta a szeretlekmagyarorszag.hu oldalnak adott interjúban a pólós. “Délután 5-kor csengett a telefonom, és megkérdezték komolyan gondolom-e.

Embedly Powered

via Origo

Janics Natasával együtt a konkurekciaharc is visszatérhetA versenyző akár több számban is aranyesélyes lehet az elkövetkező világversenyeken, leginkább 200 egyesben, amelyben még mindig a világ egyik legjobbjának számít – Storcz Botond szövetségi kapitány szerint. „Douchev-Janics Natasa kikötött Győrben.

Embedly Powered

via Hvg

A Vodafone kiszáll a Forma 1-bőlAz Ausztrál Nagydíj előtt bejelentették: a Vodafone jövőre már nem támogatja a McLaren istállót és kiszáll a Forma-1-ből, írja a Handelsblatt. A Vodafone-t egy mexikói távközlési cég válthatja a brit F1-es csapatnál.

Embedly Powered

Majd’ három Videotont érnek, mégis rosszakMintha valahol Törökbálint és Budaörs határán kolbászolnánk. Az S-bahn sínjei mellett rég bezárt, betört üvegű üzemcsarnokok, egy hatalmas roncstelep, összefirkált kerítések. A vonatról leszállva a Béccsel egybeépült Mödling kihalt Wiener Strasséja, az elején még jellegtelen polgárházak, a végén már panel. Úgy sétálunk át a szomszédos Maria Enzersdorfba, hogy nem is tudunk róla.

Embedly Powered

Borzasztó nehéz most létezni mindenkinek – interjú Kőbán RitávalAz elmúlt években nem volt kapcsolata a kajak-kenuval, mégis ott volt a szövetség rendkívüli közgyűlésén. Ezek szerint visszatér a sportágba? Nem titok, kacérkodom a gondolattal. Ezért is fogadtam el nagy örömmel a meghívást, egyrészt, mert szeretnék minél pontosabb információkat kapni sportágam jelenéről, másrészt több lett a szabadidőm, amióta a lósport már nincs az életemben.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Focizz együtt Zidane-nal!

Az adidas és a francia világsztár egy közös kampány keretében ünnepli meg az új adidas Team Five Special Edition bevezetését,...

Close